Beszólnak a kórházban, ha próbálok csinos lenni a szülés utáni napokban?
Először azt hittem, hogy valami vicc,de a kommenteidből látom, hogy nem. Te ezt halálosan komolyan gondolod, ami durva.
Nem az a baj, hogy adsz magadra, én is adok, sosem vagyok lepukkant, sem igénytelen, de a kórházi napok nem arról szólnak, hogy talpig placcban babázzál, hanem arról, hogy regenerálódj, ismerkedj a babával és nem lepasszold már az első napjaiban x időre. Hidd el, hogy a kórházi dolgozók sem fognak örömködni, ha emiatt passzolod le.
Amúgy sem kell 2 naponta hajat mosni, azzal csak tönketeszed.
Engem láttak már smink nélkül a közeli rokonaim, nekik a szülés után nem az a lényeg, hogy nyakig 6 kg sminkben fogadjam őket.
Ez egy kórházba nem való, akárhogy is jössz itt a menő dumáddal, abban a pár napban nem a cc krém meg a rúzs a fontos.
Ezt én nem mások miatt teszem, hanem magam miatt. A férjem, anyukám, barátnőim láttak már smink nélkül, nem nagy szám. De én úgy érzem jól magam, ha örülök, ha a tükörbe nézek, mert nem egy sápadt, karikás szemű valaki néz vissza rám.
Tudom ez sokaknak nevetséges, de nem hiszem, hogy egy ártatlan kérdés miatt így nekem kellett volna támadni. Éljen az elfogadás! Remélem azért a gyerekeiteknek nem azt tanítjátok majd, hogyan szóljanak jól oda a másiknak.
A normális válaszokat köszönöm, csütörtökön jelentkezem akkor a fejleményekkel. További szép hétvégét nektek!
10-15 perced nem lesz. Jó esetben le tudsz zuhizni amíg alszik. Rosszabbak felébred és végig sírja.
A csecsemősöm nem fognak rá vigyázni. Nálunk a szobatársam császárok volt. Mozdulni se nagyon akart. Mikor már kB 2 órája sírt éjszaka szegény, mert éhes volt, akkor vitték el, hogy megetessék. De akkor se túl szívesen.
Nálunk a fürdetés is a szobában volt, akkor se vitték el.
Amúgy egy kissé gyorsabb smink belefér hét. Én sminkeltem a kórházban. Nagyon szőke vagyok. Gyorsan kihúztam a szemöldököm meg a szempillák,hogy "legyen". Ennyi nekem belefér, de ez max 2 perc.
Az én kisfiam az első kB 4 hétben jóformán addig nem lehetett letenni, amíg pisiltem. 5 perc zuhany már sok volt, hiába igyekezett a férjem mindenhogy elszórakoztatni. Szóval 15 perces sminkre ne nagyon számíts. Ha esetleg császárok leszel, akkor még rosszabb lesz, mert mozdulni is alig bírsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!