Beszólnak a kórházban, ha próbálok csinos lenni a szülés utáni napokban?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy reggel feltennék egy gyors sminket (10-15 perc, egy kis alapozó/CC krém, korrektor+púder, bronzosító és a szememre valami szín, a számra egy diszkrétebb rúzs, a szemöldökömet, szempillámat kozmetikus szokta csinálni). Plusz a hajam gyorsan zsírosodik, 2 naponta megmosom, beszárítom és ez azért egy hosszabb folyamat (30-40 perc). Ha ezt szeretném a kórházban megcsinálni legalább egyszer, addig a nővérkéket megkérhetem, hogy figyeljenek a babára?2019. okt. 11. 22:30
1/79 anonim válasza:
Sok sikert kívánok a kivitelezéshez😅
2/79 anonim válasza:
Szép tervek, de a közelében sem leszel a megvalósításának :)
4/79 A kérdező kommentje:
Nem értem, mi a probléma? Nyilván jönni fognak látogatók, a férjem és anyukám konkrétan egymást fogják váltani majd. Abban a 10 percben, amíg a blenderrel ütögetem el az alapozómat, vagy kontúrozok, és esetleg felébredne a baba, ők is felvehetik, "megengedem". :) De abba sem halok bele, ha megszakad a folyamat pár percre, amíg megnyugtatom.
Nem tudom elhinni, hogy a kórházi napok alatt nem volt 10 percetek magatokra...
2019. okt. 11. 22:40
5/79 anonim válasza:
majd szülés után meglátod. várjuk jelentkezésed
7/79 anonim válasza:
Haha, apukám barátnője is ilyen szép tervekkel vonult be a kórházba szülni, majd nem lett belőle semmi, örült, hogy császározás után el tudott mászni a gyerekhez szoptatni.
8/79 A kérdező kommentje:
Nyilván ha szültem volna, a kérdés nem fogalmazódik meg bennem. :)
De több barátnőm már anyuka, és amikor látogatni voltam, nem voltak ilyen hadiállapotok, mint amire egyesek utalni szeretnének itt.
2019. okt. 11. 22:46
9/79 anonim válasza:
Ezt a kérdést követem a kommentek miatt.
10/79 A kérdező kommentje:
Friss hús az anyatigriseknek?:)
2019. okt. 11. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!