Beszólnak a kórházban, ha próbálok csinos lenni a
szülés utáni napokban?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy reggel feltennék egy gyors sminket (10-15 perc, egy kis alapozó/CC krém, korrektor+púder, bronzosító és a szememre valami szín, a számra egy diszkrétebb rúzs, a szemöldökömet, szempillámat kozmetikus szokta csinálni). Plusz a hajam gyorsan zsírosodik, 2 naponta megmosom, beszárítom és ez azért egy hosszabb folyamat (30-40 perc). Ha ezt szeretném a kórházban megcsinálni legalább egyszer, addig a nővérkéket megkérhetem, hogy figyeljenek a babára?
Tedd a szívedre a kezed, ezt te komolyan is gondolod, vagy csak megjátszod?
2019. okt. 11. 22:57
12/79 anonim válasza:
Én a kórházban örültem, hogy még élek. De utána otthon nekem nem volt olyan nehéz, az én babám elég nyugis, simán tudtam hajat mosni mellette meg minden. Amióta mászik, azóta sokkal nehezebb.
2019. okt. 11. 22:58
13/79 A kérdező kommentje:
De nem értem, min kell ennyire hüledezni? Hogy szerintem a nap 24 órájából lesz maximum 15 percem magamra? Napi szinten sminkelek, nekem ez már rutin igazából, csukott szemmel is megcsinálnám az egészet.
2019. okt. 11. 23:00
14/79 anonim válasza:
"Friss hús az anyatigriseknek?:)"
Nem. Friss bohóc a porondon. ;)
2019. okt. 11. 23:00
15/79 anonim válasza:
De egyébként ha anyukád és a párod fogja váltani egymást a kórházban, mondd már el, miért a nővérkékre akarod testálni? Amúgy ha szépen kéred meg is szoptatják helyetted, sőt, igazából haza se kell vinned a gyereket, több időd lesz sminkelni.
2019. okt. 11. 23:01
16/79 anonim válasza:
Szerintem a nővéreknek nem nagyon lesz erre idejük. Amúgy meg mindenki más, van aki jobban bírja, van aki nem, ez nem attól függ, hogy ki milyen anyatigris vagy szupermami.
2019. okt. 11. 23:03
17/79 anonim válasza:
A hajszárítás az előbb még 30-40 perc volt, nem 15. De ha a kettőt összeadod, az már majdnem egy óra. Csak jelzem, néha délben jövök rá hogy reggel 7 óta pisilnem kell, de még nem volt időm kimenni.
2019. okt. 11. 23:03
18/79 anonim válasza:
Ha neked ez fontos, nyilván lesz rá időd, de emiatt le ne add a babát a csecsemősöknek, mert tuti kiakadnak rajta. De majd meglátod, hogy hogy viseled a bentlétet. Nekem nem lett volna rá energiám, időm igen. Én is utálom, amikor "lepukkant" vagyok, de ott nem igazán érdekelt.
2019. okt. 11. 23:04
19/79 anonim válasza:
Figyelni biztos nem figyelnek a babádra, ha bababarát a kórház akkor szülés után azonnal, ha császárral szülsz akkor ahogy talpra álltál tiéd a gyerek 0/24-ben.A 30-40 perc hajformázás szerintem kivitelezhetetlen.Főleg mert az több mint a látogatás fele, legalábbis nálunk 1 óra volt, a szobába nem jöhettek be csak a folyosón lehettünk és a baba max nálam nyugodott meg és igazából egész nap mellen lógott:)
Őszintén szólva, sokan szültünk közel egy időben de senkin sem volt smink az anyukák közül, pedig nyilván nem te vagy az egyetlen aki sminkel a hétköznapokban.
2019. okt. 11. 23:05
20/79 A kérdező kommentje:
Nem a hajszárításról beszéltem, hanem a sminkelésről. A hajam más téma, és azt nem is szándékozom minden reggel megmosni.
Nálunk korlátlanul jöhetnek a látogatók, a párom bent is alszik. Azért gondoltam, hogy segítséget kérek a nővérektől, mert ő már most fél picit, hogy hogy nyugtatjuk majd meg, mi lesz ha sírni fog, stb. És nem akarnék full habosan, vizesen kirohangálni a zuhany alól, ha esetleg sírna a pici, és a párom pánikolna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!