Beszólnak a kórházban, ha próbálok csinos lenni a szülés utáni napokban?
Itt nem az a baj, hogy nem lesz időd, mert lesz. De otthon kinek passzolod le, míg felrakod a harci díszedet?
A másik: ha neked ennyit kell ahhoz készülődni, hogy a férjed elé állhass, nagyon rossz ötlet a gyerekvállalás.
Ha apuka is bent alszik a kórházban, akkor gondolom egy magánkórházról beszélünk, ahol nyílván a picikre is több idő jut.
De ha már most ennyire útban van az a bébi, akkor remélem már a bébiszitter is megvan, hogy legalább egy valaki legyen otthon, akinek a gyerek az első.
Kórházban az átlag ember nem sminkel és nem áll neki hajat mosni és szárítani, ha az 40 perces feladat. Nem tudom hogy van most, nekem császárral anno 5 napot kellett bennmaradni, simán szülésnél talán 3 nap volt. Szerintem simán kímélhet bírni, hogy ott bent nem allsz neki fodraszolni. Mielőtt bemész megcsinálod, amikor haza érsz megcsinálod. Hcsak nem egyágyas szobában leszel, a szobatarsaid -furcsán fognak nézni rád, pláne ha épp oylanokkal leszel együtt, akiknek nem volt egyszerű szülése és örülnek, higy egyáltalán meg tudnak mozdulni. 1
A joverwk nem fognak neked 40 percig ott állni a te gyereked mellett, max beviszik a csecsemő osztályra. Ekkor viszont egészen biztosan kapni fogsz csúnya pillantásokat esetleg megjegyzést is, hogy máris lepasszolod a gyereked.
Nekem nagyon világos szempillám és szemöldököm van, ha nincs rajta egy pici festék, kb félelmetesen nézek ki, így ezt a kettőt én mindennap megcsináltam, de ez max 2 perc és simán belefért a reggeli tusolás mellett.
A kérdés nyilvánvalóan csak provokáció,de látom sok a válasz, bejött.:)
31:"Az én kisfiam az első kB 4 hétben jóformán addig nem lehetett letenni, amíg pisiltem. 5 perc zuhany már sok volt, hiába igyekezett a férjem mindenhogy elszórakoztatni."
Viszont ezt fejtsétek ki légyszíves,mert nem értem. Miért mi történik 5 percen túl, pláne még ha az apja is ott van!?
Ez meg már a másik véglet.
Nem vagyok ronda, sőt. De én így érzem jól magam, és nem, nem a férjem miatt! Kicsit itt sokan már átestek a ló túloldalára, és a stílusból is nyuogodtan visszavehettek, mert a kapanyél kezd kilógni. Vagy ez itt az oldalon nem ciki, otthon meg már csendben bírtok maradni, mert itt kitomboltátok magatokat?:)
Ez pedig nem vakolat, hanem egy sima "no makeup makeup", ami teljesen természetes hatást kelt, nem pedig bazári majom leszek tőle. De persze itt úgy érzem, ezt nagyon sokaknak hiába magyarázom.
Feltettem egy ártatlan kérdést, nem számítottam boszorkányüldözésre. Összefoglalva, szerintem a témát nyugodtan lezárhatjuk, nem kell tovább ócsárolni. A piperéimet elviszem, a bőröndben elfér az a kis neszeszer, és ha úgy látom, van rá időm és alkalmam, használom is őket. Köszönöm a soksok segítséget, remélem ettől jobbat alszotok majd!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!