Beszólnak a kórházban, ha próbálok csinos lenni a
szülés utáni napokban?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy reggel feltennék egy gyors sminket (10-15 perc, egy kis alapozó/CC krém, korrektor+púder, bronzosító és a szememre valami szín, a számra egy diszkrétebb rúzs, a szemöldökömet, szempillámat kozmetikus szokta csinálni). Plusz a hajam gyorsan zsírosodik, 2 naponta megmosom, beszárítom és ez azért egy hosszabb folyamat (30-40 perc). Ha ezt szeretném a kórházban megcsinálni legalább egyszer, addig a nővérkéket megkérhetem, hogy figyeljenek a babára?
ja, a bronzosító teljesen természetes kinézetet ad :D
2019. okt. 12. 09:22
42/79 anonim válasza:
Jót röhögtem én is a kérdésen, de azért bunkónak nem kell lenni senkivel.
De hogy a kérdésre is válaszoljak: ahol én szültem, ott reggel 7-9 között volt a babáknak vizit, tehát akkor be kellett tolni őket a csecsemősökhöz. Volt időm hajat is mosni, sminkelni is lett volna.
2019. okt. 12. 09:30
43/79 anonim válasza:
De ha ennyire eltökélt és magabiztos vagy, miért érdekel, hogy beszólnak-e? Hát ha ez neked ennyire fontos, akkor csináld úgy ahogy szeretnéd, biztos el tudsz vonatkoztatni a beszólásoktól.
2019. okt. 12. 10:07
44/79 anonim válasza:
Ha szép vagy, akkor miért kell 15pa sminkhez? A menyasszonyi sminkem nem készült 15percig...
a kórházban én is sminkeltem, ami nálam tudod mitjelentett? Szemceruza, labello... műszempillám volt, szemöldököm megcsinálta a kozmetikus, a bőröm szép tiszta. Ennyire volt szükségem. Sőt, hajat is mostam, meg is szárítottam nagyjából a fenékig érő hajamat 10p-ig - egyszer. Leggings+pólóban voltam, császár után. És ez is elég volt, még a csecsemősök is megjegyezték, hogy milyen szép, fitt anyuka vagyok (a 160/85kilómmal... a fitt szót nem igazán szokták használni rám). Az EGÉSZ bentlét alatt volt összesen 20p amit ezzel töltöttem, pedig nekem lett volna rá időm, mert eszik-alszik babám volt.
2019. okt. 12. 10:56
45/79 anonim válasza:
Szerintem sem kell így neki esni a kérdezőnek. Pedig én nem sminkelek. De lássuk be szülés előtt azért mindannyiunknak voltak tévképzetei, meg elvei. Kinek ez, kinek az. Neki a smink, valakinek hogy márpedig nem fog együtt aludni a babával, vagy hogy ő aztán nem ad cumit a szájába... stb stb. Mindegyikünknek bukott meg (valószínűleg több is) elképzelése a szüléssel, első hónapokkal kapcsolatban. Majd ő is rájön..
2019. okt. 12. 11:07
46/79 anonim válasza:
Lehet, hogy be fognak szólni, de inkább csak egymás közt fogják ezt kibeszélni. Mikor én szültem, volt egy fiatal lány, akinek műkörmei voltak. Egy másik anyuka szóvá tette nálam, hogy minek az neki. Sőt még a nővértől is megkérdezte, hogy lehet-e ilyent. Amúgy én is azt hittem, hogy majd lesz egy csomó időm, de még arra sem igen volt, hogy betestápolózzam magam. Meg örültem, ha éltem. De majd úgyis megtapasztalod, ha oda jutsz.
2019. okt. 12. 11:26
47/79 anonim válasza:
46, a kutyát érdekli, hogy festi magát. Az se érdekel, hogy fogalma sincs, lesz rá idő vagy nem. Ő eleve úgy tervezi, hog köszi, ő erre az időre lapasszolja a gyereket a nővéreknek...
2019. okt. 12. 12:00
48/79 anonim válasza:
Van már gyereked?
2019. okt. 12. 12:03
49/79 anonim válasza:
Az a helyzet hogy kórháza válogatja ez a babát leadom vagy sem, ahol szülni fogok ott ez nem divat. Nem nézik jó szemmel hogy a friss anyuka már viszi a babáját kivéve első éjszaka, akkor elméletileg ők kérdeznek rá mivel ugye anyuka szülés után nagyon elfárad. Engem személyszerint nem zavar ha valaki sminkeli magát de egy kórházi bentlétre egy teljes smink napi szinten felesleges. Én is sminkelem magam és szeretnék majd vinni be a kórházba egy-két dolgot de nem az összeset. Teljesen felesleges, bár ebből a no makeup makeup-ból ha nem haragszol meg két dologra tudok gondolni, arra hogy fiatal vagy, illetve arra hogy nagyon miss universe. Ha valaki teljesen természetes hatást akar akkor az ne sminkelje magát, kivéve ha bőrhibája van és az zavarja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!