Beszólnak a kórházban, ha próbálok csinos lenni a szülés utáni napokban?
Szülés után örülsz, ha nem ájulsz el a vérveszteségtől a zuhanyzóban. Egyik szoptatás éri a másikat, közben fejni a tejet mert begyullad a melled, közben jönnek a látogatók, Te még nem ettél, nem is fésülködtél, a csecsemősök meg hozzák a babát, hogy szoptass, mert keveset hizik. Es ez otthon sem lesz másképp. Örülsz, ha hajatmosol es nem lesz rajtad egész nap pizsi.
A magánklinikákon jo pénzért kényelemben lehetsz, úgy ahogy Te szeretnéd.
56os nak teljesen igaza van!
Most szültem 2 hete spontán gátmetszéssel 4 kilós babócàt ( első baba ) nagy volt a gátsebem amíg bent voltam örültem feltudtam kelni annyira fájt, ömlött belőlem a vér húzta a cérna a sebet kegyetlen volt. Plusz sok vért veszitettem ott voltam hogy kapok vért. Sőt most 2 hét után is nagy szó ha elmegyek hajatmosni hozzáteszem előtte mindig mindennap mostam 😀😀😀... De hátha neked könnyebb lesz! :)
51es. Én írtam, hogy alig volt 5 percem zuhanyozni. Hogy miért? Mert úgy üvöltött, mint akit nyúznak. Nem szimplán sírt, hanem toporzékolt. 3-4perc után szinte levegőt se kapott, annyira sírt, hogy már lilult el. Én sem így terveztem, de ez jutott. Én se bírom hallgatni, hogy sír, a férjem meg még annyira se bírta.
Nyilván, ha neked nem volt ilyen babád, nehéz ezt megérteni.
Egyébként lassan 3 hónapos. Ma már simán lehet mellette csinálni a házimunkát, fürdeni egy nagyot, stb. Szépen elnézelődik, kalimpál, eszegeti a kezét. De az eleje nem ilyen volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!