Holnap lesz 3hetes a babám, és pár napja alig tudom szoptatni. :- ( Volt valaki hasonló cipőben?
Ha még mindig sárga kicsit, attól is lehet aluszékonyabb. (Az én lányom sokáig az volt). Ebben az esetben muszáj keltegetni. Ha már nem sárga, akkor is simán bealszik szopi közben, pedig ő már 10 hetes. Sokszor így altatja el magát és voltaképp nem is eszik, csak pár kortyot nyel aztán komfortszopi elalvásig.
Ha még tudsz szoptatás után fejni 20 ml-t, akkor kizárt, hogy kevés legyen neki a tej. Olyan butaságokra meg ne hallgass, hogy nem tápláló. Nekem egy szoptatási tanácsadó mondta, hogy minden tej tápláló. A babádnak épp a legideálisabb. Engem is riogattak ezzel a hülyeséggel, mert a lányom nagyon sűrűn akart cicin lenni. Aztán a nem tápláló tejemtől azóta is heti 200-220 grammokat hízik. (Most már kb 3 órát ki is bír két evés között)
Viszont amit leírtál ő is csinálta. Néha még mindig előfordul. Ő nagyon hasfájós volt és azért csinálta. Görcsölt a kis hasa, így kiköpködte, kapkodta a fejét. De közben persze éhes volt és evett volna. A hasfájás enyhülésével ez is megszűnt.
Elvileg kicsi a bimbóm. A kórházban aki csak élt és mozgott próbálta mellre tenni nekem a pici lányt, de nem sikerült. Pótlást kapott és javasolták a bimbóvédőt. Azóta legalább szopik. Még mindig jobb így mint tápszeren, egyenlőre. Amúgy tud ő jókat is aludni. És átlag 4 óránként eszik, de persze van hogy 2 vagy 3, éjjel meg volt már 5 vagy 6 is.
10 hetes korra már enyhül a pocakfájás? De jó lenne. Este meg hajnalban megint megvívtunk vele. A hasamon tudott egyedül elaludni. Apja kérdezte is, hogy a manóba fért be a pocakba? :D
Szóval valszeg kombinált eset vagyunk :)
Néha persze próbálom bimbóvédő nélkül, de ha el is veszi csak rövid ideig. Bár így fekve még nem próbáltam... Ha majd a fogás megy, mindenképpen megpróbálom még. Addig ő is erősödik.
Remélem azért enyhül már előbb is. :) Én kibékülnék már azzal, ha a hajnalit kihagynánk, és szépen evés után úgy aludna el mint pl most. :) Azt hiszem segít mégis ez a póz... csak el ne kiabáljam!!!
Most a csuklás ébresztette... szegény sokszor csuklik evés után, szerencsére csak pár percig.
Nálatok volt 3 hetesen fejlődési ugrás? Észleltetek valami ilyesmit, mert állítólag itt is van...
És a 6 hetes nektek hogy jelentkezett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!