Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Furcsa vérzés és apadó tej,...

Furcsa vérzés és apadó tej, volt valakinek hasonló? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lassan 3 hónapos a kisbabám, eddig rengeteg tejem volt, állandóan fejnem kellett, hogy ne durranjanak be a melleim (az első héten átéltem egy mellgyulladást, és féltem tőle, mint a tűztől..). A hét elején elkezdtem "vérezni", bár nagyon furcsa volt, leginkább a nyákdugóhoz tudnám hasonlítani, két napig ürült belőlem ez a valami, azóta semmi. Az eset óta viszont rohamosan elkezdett csökkenni a tejem, a babám már két mellből sem lakik jól..

A fenti "vérzés" vajon az első mensim volt? Összefügghet a tejapadással?

2013. okt. 6. 18:47
 1/3 anonim ***** válasza:
igen, lehet ilyen az első és a menstruáció okozta hormonváltozástól csökkenhet a tejmennyiség
2013. okt. 6. 19:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Ilyenkor kell észnél lenni, és szoptatni, visszaáll majd a rend, valószínű mensi volt, Nem kell aggódni, ilyenkor 1-2 nap, és rendeződik mensi után.
2013. okt. 6. 20:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Épp egybe esik a menstruáció miatti "tejcsökkenés" a baba növekedés lökésével, amikor több tejet szeretne, és ilyenkor pár napig gyakrabban szopik, mire a kereslet-kínálat beáll.

Egyik babámmal nekem is volt ilyen egybe esés, 48 órán keresztül két óránként szopizott mindkét ciciből.

Aztán visszaállt a rend.

Szoptasd meg, amikor csak kéri és mindig mindkét mellből, akár "háromból" is, én volt hogy ide-oda teszegettem, amíg jól nem lakott.

2013. okt. 6. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!