Volt valaki hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy, miért, miért én vagyok ilyen szerencsétlen, de mindkét hónaljamban tejmirigyek vannak. Na most ezek a cicikkel együtt be szoktak "durranni", a bőr is megnyúlt, elég undorítóan néz ki. Ez még hagyján, de ma azt vettem észre, hogy a jobb oldali hónaljamból szoptatásnál kifolyt pár csepp tej. Ha nyomom is kijön, egyetlen egy helyen. Volt másnál is hasonló? Szerintetek mit lehetne vele tenni? Lehet butaságot kérdezek, de műtéti úton nem lehet onnan eltávolítani a tejmirigyeket?2013. márc. 13. 21:18
1/4 anonim válasza:
Nekem is vannak a hónaljamban, de nekem nem jött onnan tej hál isten. Szerintem kérdezd meg dokitól, de nem hinném, hogy ki lehet venni.
2/4 A kérdező kommentje:
És neked is megnyúlt ott a bőr? Engem annyira zavar...
2013. márc. 13. 21:31
3/4 anonim válasza:
Nekem nincs ilyenem, de szinte biztos, hogy kiveszik, mivel ez nem normális, attól függetlenül, hogy sokaknak van (máshol is) és nem okoz eü problémát.
Kérdezd meg a háziorvosod, remélem, segít Neked!
4/4 anonim válasza:
nekem is van a hónaljamban tejmirigy, be is durrant mindkét gyerekemnél, mikor megszülettek, de ennyi. mondjuk nekem onnan nem jött tej, ez elég durva. próbáld hideg vízzel borogatni, de csak azt a részt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!