Mit csináljak, segítsen aki volt hasonló helyzetben!?
Lehet, hogy a stressz gátolja nálad a tejleadást. Nyugodj meg, és akkor menni fog a szoptatás! Ha nem kéri a cumisüveget, pedig ismeri akkor lehet nem is annyira éhes.
Megpróbálhatod kispohárból itatni.
Ha nem kéri a cumisüvegből, akkor nem éhes.
Ringasd el, míg el nem alszik, s ha felkel, akkor próbáld meg cumisüvegből.
Én is voltam ilyen helyzetben, még annIt csaltam, hogy 2-es cumival adtam neki, azzal elfogadta, mert megérezte a tej ízét!
első lépésben kérdezz meg egy szoptatási tanácsadót. nekem segített annak idején.
a szoptanítot én is használtam, nekünk bejött, napi 700 ml tápszert tudtam 200 alá csökkenteni, több tejem lett.
a legfontosabb a türelem, nyugalom.
és tényleg éhes? vagy növekedési ugrás? hogy gyarapszik? jaki, pisi?
Szeretném a szoptanitot használni, de nem megy!Edig jól gyarapodott, de most látom a stagnálást, és a kevesebb tejet csak az utolsó 1 hétben érzem....pisis pelus olyan 5 db van, és kakis 1 vagy 2 de van olyan nap, h nincs kaki!
Az utolsó 10 napban, kb. 20 dekát hízott, ami sztem kevés!
7es vagyok: nem köpte ki, jól fogadta, 6,5 hónapos koráig használtuk, akkor már sinlacos tápszert is adtam neki ezzel.
kérdező: 10 nap alatt 200 gramm az nem stagnálás!!! az egy hónapban 600, 3. hónapban az teljesen normális, sokat pisil, vagyis eleget. nyugi, ez lehet csak növekedési ugrás. légy türelmes s csökkentsd a tápszert, először a mostani 90%ára, aztán pár nap után, ha nem veszít a súlyából, megint. ha nem hízik, csak stagnál, akkor ne csökkentsd de ne is növeld vissza. és csak max 3-4 naponta mérd, különben csak stresszeled magad vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!