Hatalmas csomo van a mellemben, mert valoszinuleg napokig nem volt rendesen kiuritve. Volt mar valakinek hasonlo tapasztalata? Valami jo kis hazi praktika?
Betegség miatt napok ota napkozben is csak fekve szoptattam és ugy tunik a baba nem uritette ki rendesen a mellemet, mert ma reggelre megjelent egy brutalis csomo, felul ki is dudorodik. Probalom maszirozni, de nagyon gyenge vagyok még, ugyhogy a férjem vette at egy ido utan, kozben pedig szoptattam, de nem szivodott fel (bar kisebbedett, de érzem, hogy mar megint keményedik). Probaltam kamillas borogatast, most pedig majd a kovetkezo szoptatas elott probalom majd megint maszirozni meleg zuhany alatt, de kezdek nagyon aggodni. Es rettenesen faj.
Van valakinek egyéb otlete, hogy mit tehetnék még?
A popsikenocs nem rossz otlet!
Végulis osszehoztuk: Az esti szoptatas nem sokat lenditett a helyzeten, ugyhogy utana félorat borogattam a mellem kamillas teaval, aztan 2 oran at fejtem-massziroztam és bar a csomo nem tunt el, viszont utana a baba éjjel harom etetéssel ki tudta végre uriteni.
Szoval végul is rendbejott a dolog, csak most persze annyira érzékeny a mellem, hogy ha hozzaérek sirni tamad kedvem, de ez majd elmulik.
Koszonom a segitséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!