Holnap lesz 3hetes a babám, és pár napja alig tudom szoptatni. :- ( Volt valaki hasonló cipőben?
Ha folyik ki a tej akkor szerintem az a baj, h nagyon jön (vagy nem jó a vákum).
Bölcsőtartásban dőlj hátra, hogy már majdnem a hasadon feküdjön keresztben a baba, és akkor tud kvázi felülről szopni.
Ezt olvasd el, nekem hasznos volt!
Lehet hasfájás, sok babánál beindul a gyomor-bél reflex evés közben. Az enyémek minden szoptatás közben trottyoltak 3 hónapos korukig.
Ezek a teák is okozhatnak hasfájást, vannak babák, akik nem bírják.
Ha túl erős a tejleadásod akkor ezt némileg orvosolhatod a döntött testhelyzettel.
Nyugodtan odaadhazod neki a másik cicit is egy szoptatás alkalmával, a következő etetést pedig ezzel a cicivel kell kezdeni.(ha mennyiségi gondra gyanakszol, akkor ilyenkor kellene az első cicit egy kicsit fejni, következő etetéskor pedig a másikat)
Gyarapodása milyen a babádnak, az adhat támpontot a mennyiségi kérdésre.
Köszönöm, próbáljuk a felülröl evést, hát van mit gyakorolni. :-) Bár szopiban még nem vagyok profi... Mintha most kevesebb foly volna ki, 70-80 grammot evett. 3 részletben, mert folyton belebólogat. Nehéz még ébren tartani, de talán ez még normális nem?
Amúgy jól.hízik, átlagban napi 30gr körül. Van nap, h nem mérünk semmit, de akkor sok a kaki, ami szintén nehezen jőn néha, pedig jó híg neki. Mérni azért kell, mert sárgán hoztuk haza, ezzel a feltétellel. Szül.súlyt már átléptük, közel 10%ot esett az elején.
Remélem könnyebb lesz így neki. Ébreszteni csak akkor szoktuk ha fürcsi idő van, azt próbáljuk tartani, ha persze ő is partner. Pl tegnap.nem volt, mert hatkor ébredt hét helyett, így kicsit előbb fürdött. :-)
Nicola végül te hogy oldottad meg ezt a felülről evést? Nekem van egy dönthető támlájú székem, teljesen eldöntöttem. Kezdem simán ülve és ha nagy nehezen ráharap, akkor hátra dőlök. :) Hát párna a könyökem alá, lábam fel a lábtartóra, párna a fejem alatt... Na de mikor ilyenkor kirántja a fejét... A bimbóvédő meg tele tejjel, és folyik minden fele.. áááá Olyan ügyetlennek érzem.
A 7. hétre már nem is kell így szoptatnod, vagy azért még így csinálod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!