Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mik azok az "óriási különbsége...

Mik azok az "óriási különbségek" az anyatejes és a tápszeres babák-gyermekek között?

Figyelt kérdés
Most olvastam az egyik frissen kiírt kérdésnél egy kommentben, hogy akárki akármit mond, óriási különbségek vannak a szoptatott illetve a tápos babák-gyerekek között. Mégis, mik? Roppantul érdekel, mert nekem két tápszeren nevelkedett gyermekem van (önhibámon kívül nem tudtam szoptatni).
2013. jan. 9. 12:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/82 A kérdező kommentje:
Látod, szegény utolsó kommentelő, ez itt a durva: leírtad a Te történetedet, tapasztalataidat, és valaki lepontozott, pedig aztán semmi bántó nem volt abban, amit írtál. Úgy látszik, itt valakinek nagyon fáj az igazság.
2013. jan. 14. 10:41
 82/82 krisztina24 ***** válasza:

Igazad van , kedves kérdező!

sajnos ez van, bárhol leírtam a véleményem bármiről,csak lepontoztak. :( pedig semmi bántót nem írtam itt sem, csak az igazságot,ami sokszor sajnos ez :(

2013. jan. 14. 11:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!