Mitől függ az, h az egyik hét hónapos baba már négykézláb bejárja a lakást, a másik ennyi idősen csak forogni képes? Miért lehetnek ekkora óriási különbségek?
Minden baba más!Eltérő ütemben fejlődnek, de idővel mindent megtanulnak hidd el.Nekem most lesz 10 hónapos a babám és pár hete kezdett el forogni, 4 napja üldögél,szerintem nem kell sok és mászni fog.
Ne aggódj a te mókuskád is mindent fog csinálni amint úgy érzi eljött az ideje.
Semmit nem csinálsz rosszul.Én is sokat foglalkozok vele nap mint nap, de csak most produkálja magát.
Sajnos ez nem a Te vagy én vagy más hibája ez függ sok mindentől, adotság, lustaság....
Az én csöppöm pl. 8 hónapos és űl és 2 hete fogjuk a kezét és togyog meg forog de nem kúszik ! Ez meg engem rémiszt meg!
Tehát nincs két egyforma baba.
nyugi, fog mindent csinálni!!:-)
Jó babázást
Akkor igyekszem türelmes lenni. Meg a bűntudat is mardos állandóan amiatt, h talán nem foglalkozom eleget vele, és ezért...? Azt hiszem, a kiscsaj tényleg kissé lustika. :)
Köszi
Ne izgulj, még testvérek közt is óriási a különbség. A nagyobbik lusta volt, de nagyon. 9 hónaposan kezdett mászni. Az öccse most 8 és fél hónapos, és már körbemegy a járókába, hét hónaposan állt fel elősször.
Minden baba más, ez nem a te hibád.
Szia!
A hálós járókávan nem az a baj, hogy nem lehet megkapaszkodni, mert azt megoldják. Azzal inkább az a baj, hogy pici, mindent könnyen elér, nincsen motiváció, hogy érdemes legyen valamiért odamászni. Ha van nagy szivacsod, tedd ki oda, és tegyél köré ( de messzebb tőle) játékokat, amik érdekesek.
Judy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!