Szabad e egy gyermekes anyának délután pihenni, ha a baba is alszik?
Én rendszeresen szoktam aludni, amíg alszanak a gyerekeim (2 van). Nincs ebben semmi.
Amíg egy volt, akkor is aludtam, a második terhesség alatt is sokat, és most hogy kettő van, most is.
A lakás normális, főzök, takarítok. Amikor alszanak, az a két óra, az az ENYÉM, akkor nem csinálok semmit, vagy alszom, vagy netezek.
Anyukádnak mi köze hozzá, hogy te alszol???? Nem is értem, te jó ég.
uhh...mázli hogy nem laktok együtt már bocsi...
MÉG SZÉP HOGY SZABAD!!!!!:))))))nyugodtan pihizz, ne érezd ettől rosszúl magad!!!!!!!!!
már miért ne lehetne.
a mama viszont fent van éjjel lázmérőzni kuppozni pelusozni hányásnál lecserélni mindent stb...
régen akkor is sanyargatták magukat anyukáink mikor nem is kellett volna csakhogy nehogy megszólják őket.
Fura egy anyukád van :))
Örülj, hogy tudsz aludni, én sajnos nem tudok a kisfiam mellett, és hulla vagyok állandóan.
Irigykedek :))
Az én gyerekeim pici koruktól átaludták az éjszakát. Csak akkor kellett hozzájuk felkelni,ha betegek voltak. Szerencsére ez ritka volt.
De én is sokszor aludtam délután: De ha nem,akkor olvastam TV-ztem,kézimunkáztam. Vagy éppen elmentem valahova,a gyerekekre pedig vagy az apuka,vagy a mamák valamelyike vigyázott.
Nyugodtan aludj,ha megteheted,ha van rá igényed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!