Anyás baba mellől hogyan mentél vissza dolgozni?
Ezt most nem igazán értem... 300 km-re lakik a nagyi aki vigyáz majd rá? Oda vissza húzgálod minden nap a picit vagy Te jársz el 300 km messzire dolgozni?
Amúgy szerintem ő még picike, biztosan "megsínyli" majd, hogy nem leszel vele annyit mint korábban, de túléli, anno fél év után (illetve sok országban még a mai napig is) az anyáknak vissza kell menni dolgozni és azok a gyerekek is felnőnek és szeretik az anyjukat:)
Úgyhogy nyugi, minden rendben lesz!
A múltkor olvastam, hogy 1 év felett már nem okoz semmilyen gondot általánosságban. Összehasonlították azokat akikkel otthon maradt az anyukájuk és azokat akik bölcsibe kerültek.
Reggel vinnéd a mamához és munka után együtt mennétek haza? Egy ismerősömék is így csinálták egyébként, a nagymama vigyázott majd fél évig az unokára, aztán bölcsibe íratták a kislányt most 20 hósan.
Elsőnek: 300 méterre :) nem kilométerre :)
Sajnos a muszáj nagy úr, viszont szerintem is csak az első időkben lesz nehéz, ők még könnyen alkalmazkodnak.
Szerintem is csak az első 1-2 hétben lesz sírás, de hozzászokik majd, hogy jössz érte munka után.
Tudom, hogy nem boldogít, de Németországban 1 évig jár a GYED, utána aki rá van kényszerülve annak vissza kell mennie dolgozni.
majd most jon az, hogy a nagyi kitalal minden letezo babas elfolaltsagot es csak nezel mennyi mindent tud, mennek majd a terrariumba, az akvariumba, a babamoziba, babszinhazba, odahivjak a kis haverokat babazsurra, csinalnak palacsintat, osszekeverni o is tudja, elmennek babakonyvtarba...es bizony e is leszel felejtve 4 orara, semmi vesz
kezdjetek most, eloszor csak egy kicsit, magyarazd el, hogy most a nagyi vigyaz ra, te imadod it es sokat gondolsz ra de most el kell menned...aztan egyre tobb idore es megszokja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!