Elmennétek dolgozni 1 éves baba mellet?
Nemsokára 1 éves lesz a babám és kaptam egy jó állásajánlatot,ahol néha-néha a kisfiam is velem lehetne,de az idő nagyobb részét nem velem töltené,az még kérdéses kivel...!
Ti elvállalnátok?
Lennétek ennyit távol tőle?(napi 10-13 óra)
Én személy szerint ezt nem tudnám megtenni, de a kényszer illetve a jövőbeni jólét nagy úr.
Én próbáltam úgy időzíteni a Kicsikém, hogy a két év gyed, és a harmadik év gyes alatt itthon lehessek Vele. Mi csak Őt terveztük, nem lesz tesó, ezért maximálisan ki akarom tölteni Vele a rendelkezésre álló időt.
A szomszéd csajszit nézem minden reggel az ablakból, amikor hajnali fél 7-kor "cibálja" az 1 éves gyerekét bölcsibe.
Imádom őket, és tudom, hogy nem jókedvéből rakta be a gyereket bölcsibe. Szóval mérlegelni kell.
Ha megoldódik a gyerekfelügyelet, akkor igen!
Rettentő nehéz ma kisgyerek mellett állást találni, én örülnék a helyedben, hogy ilyen szerencsés vagyok.
Szomszédasszonyom visszament dolgozni, akkor volt 11 hónapos a babája. Egész nap a nagymamával van a gyerek, reggel 7-től este 7-ig.
Na tudod ki csinálná ezt... én megőrülnék, hogy a gyerek első lépéseit ne én lássam, ne én halljam az első szavait...
És nem mellesleg a szomszéd kisfiú olyan anyámasszony katonája, hogy azt elmondani nem lehet. Meglátja az anyját este, és ordít, ha meg nincs ott az anyja, akkor azért ordít, hozzászólni nem lehet, mert azonnal bújik az apjához, két lépést nem lehet tenni nélküle.
Szóval én nem lettem volna képes. Inkább összehúzzuk a nadrágszíjat, és kicsit szerényebben vagyunk meg a gyedből. Majd 2 évesen megy bölibe a kisfiam.
1 éves mellett nem mennék dolgozni.
Itt van bölcsi mehettem volna vissza, nagoyn jól keresek (TGYÁs és GYED többszörösét), tehát nagy luxus, hogy itthon vagyok, de még kicsi. 2-2,5 éves kor előtt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!