Valóban vannak óriási különbségek iskolák között vagy csak mondják és én érzem? Miért van ez?
Nem csak a felsőoktatásra gondolok,hanem középiskolákra is.
Vannak sulik amikre sok panaszt lehet hallani és az elején többen ott hagyják, és vannak ahova szívesebben járnak a diákok pedig mindenhol emberek vannak.
Ahova én jártam középsuliba azt is sokan otthagyták meg sokak szerint a légkör(közönyös,rideg,diktatórikus,skatulyás tanárok-diákok) sem volt jó amivel egyet értek.Néhány diákkal beszéltem mostanában aki utólag bevallotta,hogy nem érezte jól magát ott.Mindenhol jobban érezték magukat.
Miért van ez?Lehet infókat szerezni sulikról valamilyen formába ha tanulni szeretnék valamit?
Van néhány irányvonal, amiket követve nem fogod nagyon elszúrni.
1. Nézd meg a diákokat, mit csinálnak, amikor kijönnek az iskolából (ha az iskola előtt piálnak/cigiznek/füveznek, az iskola felejtős).
2. Kerüld el nagyon messzire az egyházi fenntartású intézményeket!
Elitsulikban is dohányoznak rendesen. Nyílt napokon lehet elég sokat megtudni. Azokat érdemes megtekinteni.
Mondjuk ha mondasz sulikat akkor a válaszolók személyes tapasztalatai alapján is le lehet szűrni az iskolákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!