Mik azok az "óriási különbségek" az anyatejes és a tápszeres babák-gyermekek között?
Kedves 22-es,csak egy kérdésem lenne hozzád?!:)
Mennyivel jobb a gyereknek a fáradságtól és a sok kudarctól idegbeteg szoptatós anyuka,mint egy olyan aki beletörődik egy idő után hogy neki ez nem megy és tápszert ad???
Abban igazad van hogy lehetőleg mindent meg kell próbálni,de nem minden áron!!!
Egyébként én írtam hogy anyám sem tudott szoptatni egyik gyerekénél sem,és nekem sem igazán ment a lányommal csak pár hónapig,és az is csak szenvedés volt mindkettőnknek!:(
Azért röhej hogy egyből le lettem pontozva,de választ meg nem kaptam! Csak azt kívánom azoknak akik annyira el vannak attól ájulva hogy szoptatnak,hogy legközelebb éljék át azt amit én!!!:(((
Császárral szültem egy 5kg-os gyereket,és nem tudom e miatt e de nem indult be a tejem a kórházban. Úgy mentünk haza hogy a gyerek 4nap alatt több mint fél kg-ot fogyott(lehet mondani hogy volt miből,de akkor nem volt vicces). Ott telenyomták cukros vízzel,meg tápszerrel ahelyett hogy segítettek volna a szoptatásban!:( Eleve egy 5kg os gyereket tartani nem egy leányálom,és fekve sem ment! Mikor megkértem a nővért hogy sterilizálják már a mellszívómat,majdnem megölt a szemével...szóval erről ennyit.
Itthon 2,5hónapig próbáltam szoptatni,és már egész nap szinte a cicin lógott. Éjjel nappal csak szoptattam,kimerült voltam és ideges. A védőnőnk soha többet nem jött csak a szülés után ahogy hazamentünk,és a telefont soha nem vette fel. A gyerek erősen bukott és hasfájós volt és rengeteget sírt,e miatt elmentünk gasztrodokihoz,ott derült ki hogy folyton éhes nem elég neki a tej!!! Ő javasolta a tápszert,és lás csodát napok alatt jobb lett minden!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!