Mik azok az "óriási különbségek" az anyatejes és a tápszeres babák-gyermekek között?
Figyelt kérdés
Most olvastam az egyik frissen kiírt kérdésnél egy kommentben, hogy akárki akármit mond, óriási különbségek vannak a szoptatott illetve a tápos babák-gyerekek között. Mégis, mik? Roppantul érdekel, mert nekem két tápszeren nevelkedett gyermekem van (önhibámon kívül nem tudtam szoptatni).2013. jan. 9. 12:34
1/82 anonim válasza:
Általában azt mondják, hogy a tápszeres gyermek hamarabb átaludja az éjszakát.
A lányom 2 hetesen átaludta az éjszakát és 6 hetes koráig szopott. Utána 3 hónapos koráig vegyesen kapta a táplálékot, majd végleg tápszeres lett.
De ismerek olyan tápszeres gyermeket is, aki mai napig (1 éves) éjszaka vagy 4× kell enni.
2/82 Jégtánc válasza:
Semmi látható különbség nincs.Van 3 gyermekem,tápszeres és anyatejes is.Semmi különbség nincs.Az jó nagy hülyeség hogy megnő a feje:D
3/82 anonim válasza:
Persze, megnő a feje....és kunkoribb lesz a farka :) Semmi. Az én kisfiam sajnos tápis első perctől kezdve. Mégis, szép, egészséges. Nem vágok eret magamon, amiért nincs tejem!
4/82 A kérdező kommentje:
Ha lehet, magyar nyelven kérném a válaszokat, és nem 80-as IQ alattiaktól.
2013. jan. 9. 12:38
5/82 A kérdező kommentje:
Ez az elsőnek szólt, a többieknek köszi a választ!
2013. jan. 9. 12:39
6/82 anonim válasza:
Van 2 anyatejes (1 évig szoptak) és egy tápszeres gyermekem. Mindegyik súlya kb egyformán alakult,egyik sem volt dagi,nagyfejű.Talán a tápszeres hamarabb átaludta az éjszakát,de ő alapból nyugisabb természetű.Ja és az allergia...az anyatejes allergiás a fűfélékre és a macskaszőrre.
7/82 anonim válasza:
4-es vagyok. Nem nőtt meg a fejünk, és nem is alusszuk át az éjszakát! 11hó.
8/82 anonim válasza:
Az én lányom 2,5hónapos korától tápszeres,de mai napig rossz alvó pedig majdnem 3éves.:( 20hónapos koráig nem aludta át az éjszakát!
A feje meg pont jó!:D
Semmi különbség nincs ezt csak az anyukák gondolják(akinek nem inge nem veszi magára:D),sokan úgy tekintenek az anyatejre mint valami isteni eledelre! Aki nem kapja meg annak tuti valami baj lesz.:(
9/82 Jégtánc válasza:
7-es,nem lehet hogy nem a tápszer miatt volt?
10/82 anonim válasza:
arra tudok gondolni csak mert mint mondtam nem csak egy gyereknél volt tapasztalható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!