Most akkor mégis létezik olyan, hogy nem elég tápláló a tejem?
Tegnap este is megmértem kíváncsiságból.
6700-at mutatott a mérleg! 300at hízott, de hogyan? 2 nap alatt? Na most én már tényleg nem értem. Megijedt, hogy orvoshoz megyünk és gyorsan hízott egyet? :)
Ezentúl minden nap mérni fogom. Kíváncsi vagyok lesz-e kevesebb.
Moira, te olvastad egyébként a szopis összefoglalómat? Mert abban egy külön részt szenteltem a méregetésnek.
A kedvencem az volt, amikor egy jól érezhetően evős szopi után kevesebbet mért a digi mérleg, mint előtte... na én spec. ekkor hagytam fel mindenfajta méricskéléssel.
A másik pedig, amit mindig el szoktam mondani ennél a témánál, hogy a saját lányom egyszer 2 hónap alatt hízott 20 grammot. De semmi kóros nem volt ebben, mert éppen több centit nőtt is párhuzamosan.
Mindezt csak azért, hogy megint egy kicsit elbizonytalanítsalak a számokba vetett túlzott hitedet illetően. :)
Egyébként elképesztő árakat írtál! :-o
Hát most vagy elsőre, vagy másodikra nem volt pontos a mérleg, de az is lehet, hogy egyik mérésnél sem. Amúgy a napi méregetés szerintem is butaság, mert még egy kaki, vagy pisi is jelentősen befolyásolni fogja az értékeket. Ha már annyira mérni akarod, akkor hetente-kéthetente egyszer ballagj el az egészségházba, lehetőleg ugyanabban az időpontban, mondjuk a napi kaki után, és ott méresd meg mindig ugyanazon a mérlegen. De az biztos, hogy a napi méréssel sok keserű órát fogsz szerezni magadnak.
A gasztrós anyuka voltam.
Szia!
Hát sajnos számítottam rá, hogy ezt fogod írni. Én a helyedben két dolgot futtatnék még le:
1. Azt hiszem nem laktok messze Pesttől, ott meg azért elég sok magánrendelés van. Hívogasd sorban őket, és kérdezz rá, hogy van-e olyan, ahol először csak székletmintát elemeznek, és karcolásos módszerrel végzett élelmiszerfehérje allergia tesztet. Ugyanis az esetek túlnyomó többségében ebből ki szokott derülni, hogy mi a baj, és fölösleges a méregdrága vérvizsgálat. Biztosan akad olyan, ahol így csinálják.
2. Nincs azért olyan messze az április. hetente egyszer méresd le a gyereket, csinálj táblázatot, és várd ki. ennyi idő alatt már nagy baja nem lesz.
Annak azért járj utána, hogy Ők hogyan akarják vizsgálni, mert van olyan hely is, ahol gyomortükrözéssel kezdenek altatásban.
Túl sokat ne várj azért a döntéssel, mert a hosszú távú "éhezés" elég rossz hatással van az idegrendszerre. Nekünk 20 hónaposan derült ki a baj, most emiatt kell szenzomotoros tornára járnunk, hogy a kicsi lány utolérje magát.
Annyira sajnálom, hogy nem laktok közelebb Szenteshez, mert a mi dokinénink nagyon jó, és nem kell vagyonokat nála hagyni.
Nem a mozgásfejlődése, hanem a beszédfejlődése és a kognitív gondolkodása csúszott meg. Nálunk az volt a gond, hogy éretlen volt a bélrendszere (felszívódási zavar), és a hozzátáplálással csak rontottunk rajta. Magától beérett volna ugyanis, ha nem allergiás a szójára, és ez nem rontja vissza. Ami döbbenetes, hogy a lassú gyarapodáson kívül nem volt tünete.
Ti azért még nagyon időben vagytok, nem kell ilyesmire számítanod. Meghát nem is biztos, hogy gasztrós baja van, lehet, hogy Ő tényleg csak ilyen. Azért nézzetek utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!