Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Most akkor mégis létezik...

Most akkor mégis létezik olyan, hogy nem elég tápláló a tejem?

Figyelt kérdés
Voltunk ma dokinál más probléma miatt, de meg is mérték 7 hónapos lányomat, ha már ott voltunk. Már megint nem hízott semmit 1 hónap alatt (visszatérő probléma nála) és azt mondta tápszert kell adnom neki. :( Pedig nem éhes és elég neki egy cici is, mégsem hízik. Nappal 4szer szopizik, tízóraira már mást eszik (200-250grammot) és éjszaka is szopizik 1-2 alkalommal.
2012. jan. 31. 15:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 xStefix ***** válasza:
81%

Miért, én mondtam olyat bárhol, hogy a kérdező ne menjen orvoshoz, ha szükségét érzi?

Én ennyiből még mindig nem látok komoly eü. gondot, és remélem, hogy igazam is lesz. De ha moira úgy érzi, hogy inkább tesz egy (remélten fölös) kört, azzal én is teljesen egyetértek. Lehet, hogy van olyan részlet, ami eddig itt nem derült ki, pedig fontos.

Bár arra most nem emlékszem, hogy mondjuk ibclc-vel beszélt-e már eddig... a gasztrós mellé akkor már az is odaférne szerintem. Több szem többet lát alapon.

2012. febr. 15. 15:23
 52/73 anonim ***** válasza:

Nem akartalak megbántani, kedves xStefix, mindig örömmel olvasom az írásaidat.

Csak mi ugyanezt csináltuk végig, és jó lett volna, ha hamarabb kerülünk orvoshoz, de én egy darabig hagytam elaltatni a gyanakvásomat.

2012. febr. 15. 15:29
 53/73 xStefix ***** válasza:
75%

Dehát én se mondok mást.

Ne már, ne lássatok azért kockafejűbbnek, mint amilyen vagyok, mert akkor rosszul csinálom a dolgaim. ;)

2012. febr. 15. 15:34
 54/73 anonim ***** válasza:

Bocs, tényleg nem akartalak megbántani :-)

Dehogy vagy te kocka, tényleg nagyon tetszik a látásmódod!

Csak tudom, hogy mennyire szoptatást párti vagy (pont mint én), és kicsit tartottam attól, hogy a dolog elmegy afelé, hogy jól van ez így, nem minden gyerek egyforma.

Még annyit, hogy nagyon is jól csinálod a dolgodat!

2012. febr. 15. 15:41
 55/73 xStefix ***** válasza:
100%
Mindenesetre én is kíváncsi leszek majd, mit mondanak a gasztrón, ha mioráék eljutnak odáig. Mindig tanulunk valami újat, sose bízhatja el magát az ember, hogy de ő tudja a tutit. Még én se, pech. :D
2012. febr. 15. 15:50
 56/73 A kérdező kommentje:

Az a fura, hogy a dokinak eszébe se jut, hogy elküldjön valahova. A vérvétel kivételével. Mindig csak visszamegyünk és megint nem történik semmi... Borzasztó.

A múltkor is amikor azt mondták, hogy nem jut elég fehérjéhez, elmondtam nekik, hogy majd minden nap eszik husit, sok szénhidrátot és rostot is kap, de mintha meg sem hallották volna. Nagyon nem vagyok velük megelégedve :(

2012. febr. 15. 16:02
 57/73 anonim ***** válasza:
Ugyanígy voltunk mi is. Amikor a beutalót kértem a gasztróra, a gyerekorvos azt mondta, csináljuk, ha más dolgunk nincs, de nincs a gyereknek semmi baja. Most meg nem győz érdeklődni, gondolom bántja, hogy ennyire benézte.
2012. febr. 15. 16:16
 58/73 A kérdező kommentje:
Pénteken tudom csak hívni a rendelést. Remélem nincs nagy várólista. Néztem már magán dokit is, de sajnos az nekünk megfizethetetlen :(
2012. febr. 15. 16:21
 59/73 anonim ***** válasza:

Mennyit kér?

Csak kíváncsiságból kérdezem. Nálunk a vizsgálat 3900, a székletminta 600Ft. A fehérjetesztért fizettünk 12000-et, a tartósítószerekért 4000-et.

2012. febr. 15. 16:22
 60/73 A kérdező kommentje:

Táplálék intolerancia vizsgálata 221 táplálék-specifikus IgG-vel: 70.000 Ft

Táplálék intolerancia vizsgálata 46 táplálék-specifikus IgG-vel: 24.500 Ft

2012. febr. 15. 16:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!