Létezik olyan, hogy nem elég tápláló a tejem a pici
számára?
Figyelt kérdés
2 hónapos és lefejt teje kap, mert a cicizés nem megy neki, bárhogy is próbáltuk. Viszont megeszik 160-180 ml-t egy alkalommal és evés után fél-egy órával megint sír, kapálózik, rágja az öklét. És ez így megy egész nap! Szinte nem is lehet vele játszani, beszélgetni, mert türelmetlen és folyton csak ene, olyankor meg nem figyel semmire. Ha nem ezt csinálja akkor alszik. Mit csináljak? Adjak neki evés után fél órával megint? Félek, hogy így nem lesz elég neki a lefejt tej.
2008. júl. 21. 14:32
1/8 anonim válasza:
szia előszőr is probáld meg a szilikon bimbóvédőt hátha azzal szoppizik majd
az első kilányunk nekünk is lefejt tejet kapott 4 hónapos koráig csak azt és elég volt neki (egy érdaganat van a száján és azért nem tudott sziopizni)
az ilyen pici babák sokszor akarnak enni próbáld meg hogfy többször adsz nkei az sem baj ha kevesebbet egy evésre
de a BIMBÓVÉDŐT PRÓBÁLD MEG ELŐSZŐR
2008. júl. 21. 14:38
2/8 anonim válasza:
Szerintem elég a tej a pici számára, az én 3,5 hós lányom se eszik ennyit egyszerre. Inkább a te közelséged hiányozhat neki. Próbáld azért minnél többet cicire tenni, bár biztos nem egyszerű, csak megtanulja egyszer, vagy a csupasz tested érintése, szaga is megnyugtathatja. Még nagyon picike, szeretgesd, ölelgesd amennyit csak tudod. Szép babanapokat és kitartást!
2008. júl. 21. 14:38
3/8 anonim válasza:
Szia!
Hagyd hogy evés után a mellkasodon nyugodjon le és aludjon el. Ha ott is ébred fel akkor kersni fogja a cicit.
2008. júl. 21. 15:24
4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos a bimbóvédő nem vált be, mert csak azzal tudtam szoptatni. A mellbimbóm nagyon befelefordul és nem tudja kiszívni. Azért köszi! megpróbálom, hogy kevesebb tejet adok neki egyszerre.
2008. júl. 21. 15:36
5/8 anonim válasza:
Próbáltad a bimbókiemelöt???
Éppen ezért van.
Szerintem is elég a tej neki,de adj neki többször,ha kéri.Majd kitapasztaljátok.Volt,hogy a lányyom 1,5óránként szopizott.Még éjjel is min.3x kel.Pedig már 6 hónapos.
A babád alszik éjjel??
Ha igen,akkor elég neki a tej adag.
2008. júl. 21. 16:04
6/8 anonim válasza:
az én babám szopizik de ha megyünk valahova aho nem tudom megszoptatni lefejt tejet kap cumisüvegből. olyankor nagyon nyügös és 1-2ora és enni kér edig amugy 4-5oránként eszik. nem éhes csak hiányzik neki a cicizés és a szopizásba amugy is elfárad és nem marad energiája a hisztire. a tejed sztem elég. vagy a közelséged hiányzik neki vagy h kifáradjon.
2008. júl. 21. 17:18
7/8 anonim válasza:
Szia!Igaz nekem még csak 12 napos a babám de tegnap rájöttem arra,hogy nem szabad sűrűn etetni.Nekem 3 óra hosszán át rágta az öklét és adtamneki a cicit-meg is lett az eredménye,Fájt a hasa és ordított egész nap.Nekem azt mondták a csecsemősök csak akkor éhes ha rágja az öklét és ordít is.Pihenni kell a gyomrának is,mert különben ilyen túrósat bukik fel ami azt jelenti,hogy ráetetünk a félig megemésztett tejre és na akkor lesz pocifájás.Azt néztem én ha megetetem és adok neki cumit utánna tök jól elvan..Sztem a cicidet azért nem fogadja el,mert könnyebb neki a cumisüvegből megenni.Az elején én is szenvedtem pár napig még rááltunk ,most meg a cumisüveget nem akarja elfogadni.
2008. júl. 22. 20:04
8/8 anonim válasza:
az első válaszoló vagyok, egy kis jó hír, a másodiknál majd tudsz szoptatni merta fejő jól kiemeli nekem is nagyon befelé forduló volt amellbimbóm de a kicsit már tudtam szoptatni 18 hós volt mikor elválasztottam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!