Most akkor mégis létezik olyan, hogy nem elég tápláló a tejem?
Én nem hinném,hogy az megoldás lenne!A kislányod ilyen "fajta" ne érts félre,nem bántás...
Hánykilóamúgy?Megduplázta a születési súlyát?Mer tutána eléggé lelassul a súlygyarapodás!
A TE tejed tökéletes a TE Babádnak! :)
Én semmiképp sem hallgatnék rá!Ha eszik mást is már(ahogy írod) akkor miért aggódik a TE tejed miatt!
Halgass az ösztöneidre ahogy írod is,nem éhes...Akkor miért??Biztos most hosszra nőtt!
Nyugi!És csak az ösztöneidre!
2 éves szopizókislány és 26 hetes pocakcsajszi anyuja
születésekor: 3kg 50cm
1 hónaposan 4kg 51cm
2 hónaposan 5.2kg 53cm
3 hónaposan 5.4kg 59cm
4 hónaposan 5.6kg 62cm
5 hónaposan 6kg 62cm
6 hónaposan 6.4kg 65cm
most 6.4kg ég 66cm
Én nem adnék neki tápszert...elég jó a tejed nem amiatt nem hízik hanem mert ilyen alkat másrészt lemozogja...első gyerekemnél én is halálra paráztam ezt a kérdést nem hízott hónapokig! Kisfiú ráadásul. 1 évesen 8.5 kiló volt és akkor mi van? :) semmi vidám jó kedvű minden oké volt vele evett amit szeretett, szopizott 1 éves koráig.
Ma is vékony alkatú egyszerűen ilyen típus, de már teljesen átlagos. 4.5 éves 110 cm és 15 kiló.
A lányom is csak anyatejes volt ugyanúgy táplálkoztam ugyanannyiszor szopott ugyanakkor kezdtük a hozzátáplálást mégis ő 1 évesen 73 cm volt de már 10.7 kiló, most is sokkal husisabb és alacsonyabb mint a bátyja volt ennyi idősen. ( 91 cm és 14.5 kiló)
Moira, nem indulsz a paramami versenyen? ;)
Csak ismételni tudnám a többi hozzászólót. Szerintem se aggódj, minden rendben van a babáddal! Ha őneki így a jó, akkor ne az orvos mondja meg, mit kéne csinálnia.
Ahhoz képest, hogy a WHO azt ajánlja, hogy egy éves korig egyetlen szoptatást se hagyjunk el (mármint ne váltsuk ki semmivel)még túl is teljesítettél. :))
Lehet, hogy te is vékony, alacsony vagy? Vagy az apuka az?
Én ezt az ajánlást hallatlanra venném, mert a számok csak a világ egyik felét jelentik. Alkat is létezik, nem csak grafikonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!