Hogy lehet egy anya olyan felelőtlen, hogy nem hajlandó szoptatni? (lent)
Szerintem inkabb a sajat dolgoddal foglalkozz kedves kerdezo. Gondolom en mennyire sajnalhatod a babad.......
kepmutatas.......
Kérdező,neked a magne b6ot ajánlom,látom idegileg nem vagy a toppon.
Egyébként miért nem segitesz neki,ha te ilyen okos vagy?Attól,hogy van már gyereke még lehetnek olyan dolgok,praktikák amiket nem ismer és enyhitené a fájdalmát.
Kedves kérdező,
Itt most talákozhattál egy csomó fröcsögő, frusztrált anyával akik valami miatt nem tudtak, vagy nem akartak szoptatni és rajtad élik ki a dühüket.
Én értelek. Egy kérdést tettél fel és szerettél volna rendes barátságos válaszokat kapni.
El kell fogadnod, hogy minden ember más. A Te unokahúgod nem bírja a fájdalmat, vagy nem is akar szoptatni.
Vannak anyák akik meg akarnak és mindent elkövetnek, hogy szoptassák a babájukat. Ha ő nem akar nem lehet erőszakkal rávenni. Én is vele beszélném meg mi a véleményem róla. Ha nincs is közöd hozzá véleményed lehet, mert ugye állítólag gondolkodó emberek vagyunk. Aki itt rádbeszélt, hogy mit foglalkozol ezzel a dologgal?
Inkább neki kellene elgondolkodni, hogy egy rendesen kérdező emberre miket írt, írtak.
Kedve sutolsó,hiába pontoztál le ,nicns igazad. Én pl se frusztrált nem vagyok,és szoptatok is.
A kérdező stilusával van a gond,nem értem ,mirét várt barátságos válaszokat egy ilyen támadó,utálkozó,provokativ stílusban feltett kérdésre.
Szerintem nem támadott téged sem és itt senkit sem.
Ő így érzi és ezt őszintén elmondta itt, mert azt hitte normális emberek írkálnak ide.
Van egy véleménye, aminek az ellenkezőjéről is lehet győzködni, de nem gorombán, bántón.
Szép képet mutattak itt egyes "anyukák" magukról mint "emberekről".
46-osnak.
Azt hiszem én minden a 10 körméről lerántanám, ha kiosztana szoptatás ügyben egy kis csitri. Foglalkozzon azzal, amihez köze van. Pl. tanulás.
kérdésre a válaszom, szerintem elképzelhető, hogy annyira fáj neki, hogy nem akarja szoptatni. ha 2 gyereket már felnevelt akkor feltételezem tisztában van vele. tanácsold neki, hogy fejjen és adja neki cumisüvegből a tejet.
emlékszem mikor hazajöttünk a kórházból, a fürdőbe bezárkózva zokogtam annyira fájt a mellem :) tök ciki :) 10 hónapig szopizott a fiam, magát választotta el.
off: honnan veszed ezeket az infókat? tényleg nem kötekedni akarok, csak kíváncsi vagyok. szüleid testvérének a felesége és azzal is tisztában vagy, hogy a csecsemős meg a szobatársak mit mondtak? nekem ez furcsa, ahol én szültem ott látogatás üvegajtón volt, telefonálni meg nem igen lehetett mert többen voltunk egy szobában és nem akartuk zavarni egymást. tehát a szűk családdal beszéltem napi 5 percet.
persze lehet, hogy máshol ott ülhet egész nap a család, nem tudom, ezért érdekelne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!