Felelőtlen "anya" vagyok?
Szia
En nagyon izgultam es vartam a babat.
A 24. hettol vasarolgathattam amikor a magyarorszagi orvosom is megerositette, hogy kislanyunk lesz.
A 30. heten el kezdtem ossze szedni a korhazi csomagomat.A 33. heten meg volt a babakocsi a mozaskosar (nem a babakocsiba valo, hanem a szobai) es az osszes ruhaja.
En az agyan aggodtam, hogy nem er ide idoben amit rendeltunk.Szules elott 2 hettel mar minden meg volt.
Volt, hogy minden nap atrendeztem a dolgait :D
Takaritottam, pakoltam, hogy jo legyen minden.Ha nem igy lett volna tuti egesz szules aklatt azon idegeskedek, hogy jajj meg nem csinbaltam meg ezt vagy azt.
Valami ~Isteni sugallatra 2 nappal a szules elott el kezdtem fozocskezni es a fagyasztot tele pakolni huslevessel, porkoltel stb kajakkal hogy ne kelljen az elso heten fozni csak melegiteni.
En drukkolok, hogy minden meg legyen :)
konnyu szulest :)
Nem vagy felelőtlen, de azt nem értem, hogy 9 hónap alatt nem volt pénzetek, most pedig egyszerre ennyi pénzetek lesz. Hogy van ez?
Én attól vagyok ideges, hogy én is pár héten belül szülök és még hiányzik pár dolog. Szeretnék már nem ezzel foglalkozni, csak pihenni és a 2 éves kisfiammal foglalkozni.
De épp az anyagiak miatt jött össze lassan a 2. baba kelengyéje.
Csak ki ne csússz az időből, nálunk 2 héttel korábban jött a babánk!!! Ezt is számításba kell venni. És nekünk volt előre direkt erre félretett pénzünk, enélkül nem vágtam volna bele, hogy mindent és időben meg ne tudnánk venni. Meg nagy hassal egyre nehezebb lesz, egyre nyűgösegg leszel. És folyamatában jössz rá, hogy még ez is, az is kell. Szóval szerintem gyorsan fogjatok hozzá a vásárláshoz és a kórházi csomagodat is már most összapakolhatot és a babáét is, ha lesz neki mit. Minden ruháját majd ki kell még mosni, vasalni, elpakolni, szóval nem fogsz unatkozni.
Könnyű szülést!
Szia:)
nem vagy felelőtlen.
Én valahogy megéreztem hogy készül valami, mert az utolsó szabad hétvégémen(persze ezt akkor még nem tudtam, hiszen volt még 1 hónapom hátra) anyuméktól kölcsön kértem hogy már pedig most azonnal minden hiányzó dolgot meg kell vennünk:D Rá 4 napra már meg is született a babánk:)
Mindenki azt mondta a családban, hogy ráérünk majd januárban vásárolni, és babonából januárig ne is vegyünk semmit. Tavaly nem is igazán foglalkoztunk a dologgal. Félre nem tettünk pénzt, mert úgy gondoltuk, hogy ezzel nem lesz probléma, nem számítottunk arra, hogy így fog alakul az anyagi helyzetünk, mint ahogy most vagyunk, hogy jelenleg nem tudunk neki semmit se venni.
Nagyon idegesít a helyzet. Én is mondogatom a páromnak, hogy mit csinálunk, ha esetleg valami miatt be kell feküdnöm a kórházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!