Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ettől én gonosz, szívtelen,...

Ettől én gonosz, szívtelen, felelőtlen "anya" vagyok?

Figyelt kérdés
Korábban már volt 3 korai stádiumban elveszítette magzatom, a 4. (mostani) megmaradt. Imádom ezt a picit, mert ezért nagyon megharcoltam és úgy gondoltam, hogy ez jár nekem és hogy okkal lett rám bízva. De sajnos 12 hetesen rá kellett jönnöm, hogy nem vállalhatom. Egyrészt az anyagi hátteret nem tudom neki biztosítani egyedül, de az apa is meggondolta magát és ö sem akarja. Így nincs más választásom, átadni őt az angyaloknak. Tudom, hogy másik küzdenek, hogy legyen sajátjuk, én meg csak így... Korábban kellett volna gondolkoznom és most nem bőgnék folyton.
2010. nov. 22. 15:50
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az vagy.
2010. nov. 22. 15:52
 2/53 anonim ***** válasza:
92%
Sajnálom. Igaz, nem olcsó egy kisgyerek, de minden megoldható. Nem vagy gonosz és szívtelen viszont meglehetősen felelőtlen. Ha akkor akartad a babát, akkor most sem szabadna ennek másként lennie!
2010. nov. 22. 15:53
 3/53 anonim ***** válasza:
100%
ezért a gyermekért te harcoltál. tudatosan akartad, a kudarcok ellenére, most meg hopp, meggondolod magad. őszintén mit vársz?? dícsérjünk meg, h igen, így csinál egy előrelátó, felelősségteljes ember??
2010. nov. 22. 15:54
 4/53 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, hogy megharcoltál érte, és jár neked akkor mi változott meg, hogy ilyen komoly lépésre szántad el magad?Nincs esetleg segítséged? nem tudom hány éves vagy, lesz-e még lehetőséged babát vállalni később? Szerintem én ezeket gondolnám végig a helyedbe, de ne ostorozd magad, mert az a babának sem jó.
2010. nov. 22. 15:54
 5/53 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre nem tudok válaszolni..de nem fáj nagyon hogy végre ő megmaradt neked és lemondasz róla mégis??? :(((

Nincs az a hapsi aki miatt lemondanék többszöri vetélés után a babámról..:( de te tudod :(

2010. nov. 22. 15:55
 6/53 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nagyon durva!!!

Igen, úgy van ahogy a címben írtad.

Az anyagiak nem minden, örök lelki terhet veszel magadra.

Az apa meg is gondolhatja magát!!!

Ne engedj a kisértésnek, írtad, hogy szereted és megharcoltál érte. Most meg megölnéd????

7/53 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit kérdeznék vissza: És ha tudnád ,hogy utána soha nem lehet már babád akkor is elvetetnéd? Vagy akkor már találnál mégis vmi megoldást?
 8/53 A kérdező kommentje:
Igazatok van, de azt sem akarom, hogy bárki szenvedjem, főleg hogy ne ő.
 9/53 anonim ***** válasza:
100%

Én alapvetően nem ítélem el az abortuszt, van olyan élethelyzet, hogy meg kell tenni...

DE: a te helyzetedben nem érzem jogosnak, már ne haragudj. Ha annyira harcoltál ezért a piciért, akkor tűzön-vízen át harcolnod kell tovább ÉRTE! Menj el családsegítőhöz, bárhová, de ne válj meg tőle. SOHA nem tudnád magadnak megbocsátani.

2010. nov. 22. 15:56
 10/53 anonim ***** válasza:
100%

Már el is vetetted?

Ha nem, ne is tedd. Lehet, hogy ötödjére már nem adatik meg neked ez a csoda.

Én sem vagyok könnyű helyzetben, de mégis vállaltam, most 4 hónapos.

Anyagilag abszolút megoldható.

Ha a párod fontosabb, akkor tárgytalan a dolog.

2010. nov. 22. 15:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!