Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ettől én gonosz, szívtelen,...

Ettől én gonosz, szívtelen, felelőtlen "anya" vagyok?

Figyelt kérdés
Korábban már volt 3 korai stádiumban elveszítette magzatom, a 4. (mostani) megmaradt. Imádom ezt a picit, mert ezért nagyon megharcoltam és úgy gondoltam, hogy ez jár nekem és hogy okkal lett rám bízva. De sajnos 12 hetesen rá kellett jönnöm, hogy nem vállalhatom. Egyrészt az anyagi hátteret nem tudom neki biztosítani egyedül, de az apa is meggondolta magát és ö sem akarja. Így nincs más választásom, átadni őt az angyaloknak. Tudom, hogy másik küzdenek, hogy legyen sajátjuk, én meg csak így... Korábban kellett volna gondolkoznom és most nem bőgnék folyton.
2010. nov. 22. 15:50
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
No comment...
2010. nov. 22. 16:10
 22/53 anonim ***** válasza:

Jajj, ilyennel ne kamuzz már pont itt, te..nem is mondom...

12. hét után már hiába gondolkodsz, csak beteg gyereket vesznek el...

23/53 anonim válasza:
100%

Három idősebb testvérem van, amikor a anyukám megtudta, hogy terhes (nem "tervezték"), csak azon aggódott, hogy hogyan fognak minket eltartani. De egy percig sem fordult meg a fejében az abortusz. Persze nem volt mindig könnyű, egyik szülőm sem Krőzus, de én személy szerint nagyon örülök, hogy megszülethettem. :)

Add meg te is az esélyt a gyerekednek! Az olyan apa meg, aki tudja, hogy ennyi sikertelen próbálkozáson ment át a felesége, és mégis hagyná, hogy elvetesse a gyerekét... nos mondjuk úgy, kiérdemelte legmélységesebb megvetésemet.

24/53 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, nem lehet, hogy csak a felfokozott hormonműködések miatt érzed most úgy, hogy nem akarod azt a babát? Úgy tudom ilyenkor percenként változik az ember hangulata. Más okot nem tudok elképzelni, ha egyszer akartad és küzdöttél ezért a babáért.

Az én véleményem amúgy az, hogy ne vetesd el.

2010. nov. 22. 16:12
 25/53 anonim ***** válasza:
46%
Hát szép!
2010. nov. 22. 16:13
 26/53 A kérdező kommentje:
Amikor közölte az orvos, hogy 12. hetet betöltöttem, ezért nem veszik el.
2010. nov. 22. 16:16
 27/53 A kérdező kommentje:
Szívem szerint mindenkit kizárnék az életemből és elmennék vele jó messzire. Én akarom ezt a picit, mert ha elvennék félek attól, hogy valami bajom lesz esetleg ott maradok a műtőasztalon.
2010. nov. 22. 16:17
 28/53 anonim ***** válasza:
És most mire gondolsz?
2010. nov. 22. 16:18
 29/53 anonim ***** válasza:

"mert ha elvennék félek attól, hogy valami bajom lesz esetleg ott maradok a műtőasztalon"

Ott maradnál lélekben örökre.

2010. nov. 22. 16:19
 30/53 anonim ***** válasza:
100%

?????????????????????????????

Azt hiszem ezt valakivel alaposan meg kéne beszélned, mert most nem logikusak a gondolataid. Hol ezt, hol azt mondod. Ne sírj!

2010. nov. 22. 16:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!