Ettől én gonosz, szívtelen, felelőtlen "anya" vagyok?
Jajj, ilyennel ne kamuzz már pont itt, te..nem is mondom...
12. hét után már hiába gondolkodsz, csak beteg gyereket vesznek el...
Három idősebb testvérem van, amikor a anyukám megtudta, hogy terhes (nem "tervezték"), csak azon aggódott, hogy hogyan fognak minket eltartani. De egy percig sem fordult meg a fejében az abortusz. Persze nem volt mindig könnyű, egyik szülőm sem Krőzus, de én személy szerint nagyon örülök, hogy megszülethettem. :)
Add meg te is az esélyt a gyerekednek! Az olyan apa meg, aki tudja, hogy ennyi sikertelen próbálkozáson ment át a felesége, és mégis hagyná, hogy elvetesse a gyerekét... nos mondjuk úgy, kiérdemelte legmélységesebb megvetésemet.
Figyelj, nem lehet, hogy csak a felfokozott hormonműködések miatt érzed most úgy, hogy nem akarod azt a babát? Úgy tudom ilyenkor percenként változik az ember hangulata. Más okot nem tudok elképzelni, ha egyszer akartad és küzdöttél ezért a babáért.
Az én véleményem amúgy az, hogy ne vetesd el.
"mert ha elvennék félek attól, hogy valami bajom lesz esetleg ott maradok a műtőasztalon"
Ott maradnál lélekben örökre.
?????????????????????????????
Azt hiszem ezt valakivel alaposan meg kéne beszélned, mert most nem logikusak a gondolataid. Hol ezt, hol azt mondod. Ne sírj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!