Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ettől én gonosz, szívtelen,...

Ettől én gonosz, szívtelen, felelőtlen "anya" vagyok?

Figyelt kérdés
Korábban már volt 3 korai stádiumban elveszítette magzatom, a 4. (mostani) megmaradt. Imádom ezt a picit, mert ezért nagyon megharcoltam és úgy gondoltam, hogy ez jár nekem és hogy okkal lett rám bízva. De sajnos 12 hetesen rá kellett jönnöm, hogy nem vállalhatom. Egyrészt az anyagi hátteret nem tudom neki biztosítani egyedül, de az apa is meggondolta magát és ö sem akarja. Így nincs más választásom, átadni őt az angyaloknak. Tudom, hogy másik küzdenek, hogy legyen sajátjuk, én meg csak így... Korábban kellett volna gondolkoznom és most nem bőgnék folyton.
2010. nov. 22. 15:50
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
Én egyedül vállaltam a gyerekemet, abban a tudatban, hogy az apjának nem kell. Az egy más lapra tartozik, hogy utána meggondolta magát és imádja a lányát! Lehet, hogy nálatok is így lenne, de ha mégsem, add meg neki az esélyt az életre!! Hidd el, soha nem bocsátanád meg magadnak, és biztosan lenne megoldás, hogy segítsen valaki!!Nincs munkahelyed, szüleid, barátaid, senki??? Ezek mind kifogások, sokan gyávaságból az egyszerűbb megoldást keresik...Ha meglátod majd a drága kis arcát, hálát adsz Istennek, hogy nem öletted meg!!
2012. jan. 23. 12:45
 52/53 anonim ***** válasza:
Mi lett a történet vége?
2012. febr. 16. 16:16
 53/53 A kérdező kommentje:
Végül hoztam egy rossz döntést és való igaz egy életre lelki nyomorék lettem, mert a mai napig nem tudom megbocsátani magamnak, hogy ezt tettem. DE meg is érdemlem!
2013. szept. 26. 21:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!