Ettől én gonosz, szívtelen, felelőtlen "anya" vagyok?
Figyelt kérdés
Korábban már volt 3 korai stádiumban elveszítette magzatom, a 4. (mostani) megmaradt. Imádom ezt a picit, mert ezért nagyon megharcoltam és úgy gondoltam, hogy ez jár nekem és hogy okkal lett rám bízva. De sajnos 12 hetesen rá kellett jönnöm, hogy nem vállalhatom. Egyrészt az anyagi hátteret nem tudom neki biztosítani egyedül, de az apa is meggondolta magát és ö sem akarja. Így nincs más választásom, átadni őt az angyaloknak. Tudom, hogy másik küzdenek, hogy legyen sajátjuk, én meg csak így... Korábban kellett volna gondolkoznom és most nem bőgnék folyton.2010. nov. 22. 15:50
31/53 anonim válasza:
hány éves vagy?
23 éves kismama vagyok
32/53 A kérdező kommentje:
25éves vagyok.
2010. nov. 22. 16:29
33/53 anonim válasza:
Ha ez kamu akkor nagyon beteg egy illető aki ilyennel szórakozik...
34/53 anonim válasza:
Hát ez meg hogy tűnt el neki? Még ilyet nem is láttam.
38/53 anonim válasza:
A le-fel mutató nylak mellett van egy stoptábla jel. Ha olyat irsz, hogy megsérteda GYIK szabályokat, akkor bárki ott jelenthet téged a moderátornak és ha a modik szerint is szabályzatot sértettél, akkor törlik a hozzászólásodat. Általában pl. trágár választ törölnek.
39/53 anonim válasza:
ismerem a GYIK szabályzatát nyilván nem trágárkodtam...
40/53 anonim válasza:
Aki nem tud tanácsot adni ,vagy a saját élményét elmesélni az inkább hallgasson!!
Sok... össze vissza ír. Aki nem tud a nők témakörénél normálisan válaszolni az ....!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!