Aggódom! Felelőtlen anya vagyok?
Figyelt kérdés
Most találtam meg az üvegcsét és eszembe jutott, hogy már hónapok óta nem adtam Vigantol-olajat a kisfiamnak.11hós múlt.Most mi lesz?Lehet vmi következménye nála?Nagyon bánt!!!Nemtudom, hogy felejthettem ennyire el.2010. márc. 9. 21:17
1/28 anonim válasza:
Szia! Kérdezd meg a dokit mit mondd? Tőlem minden tanácsadáson megkérdi a dokim hogy adom a vigantolt?
Elvileg 1 éves koráig kell adni!
2/28 anonim válasza:
Elvileg a Vigantol megelőzés céljából van, tehát nem törvényszerű, hogy bármi baja legyen ha nem adtad neki. Én úgy csinálom, hogy az asztal közepén van állandóan,régen a cumisüvegek mellett volt. Már másfél éves és kéri a csodacseppet ebédkor, később meg úgy kell mondanom, hoy már kapott, csak másnap kaphat újra.:-)
3/28 anonim válasza:
Hát...az bitos,hogy nem poénból írják fel.Én lehet,hogy bevallanám a dokinak,mert a D-vitamin hiány nem játék.Max.leszedi a fejed,de a babádnak az kell.
4/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Holnaptól adom neki.
2010. márc. 9. 21:22
5/28 anonim válasza:
Tápszeres,vagy anyatejes?Csak mert nekünk mondták,hogy a tápszeres babáknak kevesebb Vigantol kell,mert elég sok van a tápban is.Bár én így is 2 cseppet adok.Nyáron elég az egy is.
6/28 anonim válasza:
Szia!
Kellett volna adnod a babádnak a csontok normál fejlődése miatt, és több minden máshoz is kell a D vitamin.
Az orvosnak, védőnőnek rendszeresen kellett volna kérdeznie!! Ez, hogy maradhatott el, mind két részről?
7/28 anonim válasza:
Nagyon ne aggódj! Add neki és vállald be a dokinál, hogy nem adtad, ő a szakember, ő tudja milyen következményei lehetnek. Egyébként D vitamin a napsugarakban is van, ezért ha jártok sétálni, onnan is összeszedett belőle egy keveset. Megírnád, hogy az orvos mit válaszolt? Köszi
8/28 A kérdező kommentje:
Anyatejes.De kap délelőtt és este is tejpépet, vmennyi van abban is.Úgy emlékszem.Talán az ételekből amit eszik egy kis D-vitamint hátha fel tudott használni.Nem?Husiból, vajas kenyérből, már halat is eszik hetente 1x egy kevéskét.
2010. márc. 9. 21:29
9/28 anonim válasza:
Szerintem is rendben van, hogy KELL adni, de valaki tud olyat, hogy valami baja lett egy babának, mert nem kapott? Engem is érdekel, nem csak a kérdezőt.
10/28 A kérdező kommentje:
Megírom persze.Egyébként minden nap kint vagyunk 1órát, mostanában többet is, hogy süt a nap.Akkor talán az is ér valamennyit.Jaj, úgy bánt a dolog.Remélem nem okoztam ezzel nagy bajt nála!!Hogy lehetek ilyen idióta?? :(
2010. márc. 9. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!