Hogy lehetek ilyen felelötlen, rossz anya?
semmi baja,utánna tovább játszott,csak félek.
másnak is volt már hogy eltört vmit és aggodott emiatt?
Ettől nem vagy rossz anya.Ismerem ezt az érzést.Az első fiam kb.2 hónapos volt,amikor rátettem a body-ját a konvektorra,hogy kicsit melegebb legyen,amikor ráadom (tél volt,pancsi után).Ráadtam,a gyerek meg üvöltött,azt sem tudtam mit csináljak vele úgy sírt.Nem értettem,hogy mi történt,mi baja.Kb. 1 óra múlva vettem észre,hogy a kis nyakán hátul hólyagos seb van.A bodyn fém patent volt és ennyire felforrosodott.Napokig betege voltam annak,hogy mit tettem.
Fel a fejjel!Lesznek még ennél cifrább helyzetek is.
Bármelyikünkkel megtörténnek az ilyen esetek.
Ne aggódj, ha gond lenne, sírna, vagy dörzsölné a szemét, szóval látnád rajta!
Jaj az utolsó...
de előfordul, nem vagyunk kitűnően működő gépek.
Viszont, mivel emberek vagyunk, érzünk...ha szilánk ment volna a szemébe üvöltene a fájdalomtól...nincs semmi baj.
Igen, body-fémpatent - velünk is majdnem előfordult, de szerencsére az én ujjam hamarabb találkozott vele.
Mindenkivel előfordulnak ilyen dolgok, legközelebb jobban odafigyelsz. Amit kicsit is veszélyesnek látok, azonnal kiiktatom, pl. az szekrényről leszereltük az üveges ajtót. De épp az előbb találtam egy "nyitva" hagyott tapétavágót az íróasztalon, amit a férjem hagyott itt, nem először. Egyszer úgy összevesztünk emiatt, hogy le sem írom--- Az új taktikám az, hogy bármi ilyet találok, válogatás és figyelmeztetés nélkül kivágom a kukába, ahogy az apró csavarokat is, bármit..elegem van a felelőtlenségéből.
Bocs, ez nem ide tartozott, de kicsit könnyítettem a rossz érzésemen.
Én is csak azt tudom mondani, hogy nem vagy rossz anya, mert akkor én is az vagyok :)
Van egy 2 éves lányom, és soha nem hagy telefonálni, ordit stb. Multkor hogy tudjak beszélni, kinyitottam neki az apja szekrényét, had lomoljon, ahhol minden féle szerszámok vannak, de ugy elvolt egy festő ecsettel. Egyszer csak jön, mondja, hogy kaka van az orrába, dugja bele az ujját és sir. Mikor belenéztem az orrába, ott csillogot egy pici anya csavat teteje. Azt hittem elájulok. Nagy nehezen kiszedtem, magam sem tudom hogyan. Ugy besza....tam, azota SOHA nem nyitotm ki azt a szekrényt, és még a babák kis cipőit is kidobtam, meg minden ami kisebb 5 cm-nél. Az apjának el sem mondtam. Olyan lelkiismeretfurdalásom van azota is. De a barátnőim megnyugtattak, hogy lesz még roszabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!