Rossz anya vagyok, hogy a 18hós kislányomnak még mindig adok tápszert?
En nem ertem, miert lennel ettol rossz anya. Ha nem akarsz neki meg tejet adni, akkor miert ne adhatnad a tapszert? Tejitalt nem probaltad?
Nekem meg pont az a bajom, hogy se a tapot, se a tejital nem fogadja el. O most lett 1 eves penteken. Igaz este, es hajnali 5kor szopizik meg, de hat az nem annyi, amennyi tejalau innivalo kellene neki 1 nap - szerintem.
Szia!
Az en fiam 21 honapos es meg mindig tapszert iszik,reggel es este....o ezt szereti,en meg szivesen adom neki,miert ne?eszik mindent,de vacsora es reggeli melle ezt issza...szerintem ez nem baj,es semmi hatranyt nem okoz........Kulonben kit erdekel mit gondolnak masok rolad?Te tudod jo anya vagy,a tobbiek meg soprogessenek a sajat udvarukban...minden jot kivanok
Dehogyis!!!!!
az én fiam 22 hónapos, és reggel este még tápszert iszik. Majd mostanába fogunk szépen lassan áttérni a tejre, de még van pár dobozzal a tápszerből szóval szerintem még 1 hónapig ezt issza. :)
Pont hogy te vagy a jó anya,mert nem tehéntejet adsz neki!
Én amúgy is úgy tudom,hogy tápszert 2 éves korig simán lehet adni,legfeljebb próbálj meg lassan a junior tejitalra áttérni,igaz az is tápszer,csak gondolom nincs akkora tápértéke mint a tápszernek. Amúgy meg 3 éves korig jó,ha nem tehéntejet hanem babának való tejitalt iszik.
Szia!
A lányom 20 hónapos és reggel-este junior gyerekitalt iszik(mildibe),próbáltam neki 1 év után a tejet de inkább hagytam,mert kipattogzott tőle.Én úgy vagyok vele,hogy szerintem ez jobb nekik mint a bolti tej.De már gondolkodom rajta,hogy megpróbálom neki a kecsketejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!