Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aggódom! Felelőtlen anya vagyok?

Aggódom! Felelőtlen anya vagyok?

Figyelt kérdés
Most találtam meg az üvegcsét és eszembe jutott, hogy már hónapok óta nem adtam Vigantol-olajat a kisfiamnak.11hós múlt.Most mi lesz?Lehet vmi következménye nála?Nagyon bánt!!!Nemtudom, hogy felejthettem ennyire el.
2010. márc. 9. 21:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
90%
Ne aggódj, nem vagy egyedül. :)
2010. márc. 9. 21:36
 12/28 anonim ***** válasza:
75%

Nyugi,ne idegeld magad,ez már nem segít.

A D-vitamin hiányra utalhat a fogak rendetlensége,petyhüdt izmok,"lágy" mellkas stb.Eszerint már észrevetted volna,ha túl nagy baj lenne.Beszélj a dokival,segíteni fog,és gondolom meg is vizsgálja.

2010. márc. 9. 21:41
 13/28 A kérdező kommentje:
Semmi nem látszik rajta.Jókedvű, jóétvágyú, kiegyensúlyozott.73cm, 9kg, van 7 foga, most jön a többi.Az első 2fogának a felszíne töredezik le.Az lehet attól?A fogakhoz kálcium kell, nem?Na mindegy, ez nem ide tartozik.
2010. márc. 9. 21:47
 14/28 anonim ***** válasza:
64%
Sok napsütés volt a télen biztos érte az arcát,kezét napfény,így jutott kicsi d-é vitaminhoz.Rövid ídö alatt is termelödik d-vitami.Potold a cseppeket 2 X naponta.
2010. márc. 9. 21:49
 15/28 anonim ***** válasza:
78%

Én is mindig elfelejtem nyugi.

Semmi baja sincs, bár ami helyzetünk speciális, korán csontosodott, 6 hónaposan benőtt a nagy kutacs, az UH-on azt mondták, h kevesebb Vigantol kell, a gyerekorvos szerint kell a napi egy csepp.

Egyébként pedig lassan egy éves a kicsid, és már tavasszal nem kell majd a külön D vitamin.

Ne aggódj, én mondjuk a védőnőt kérdezném meg, nem a gyerekorvost, de hangsúlyozom, én nem csináltam ebből nagy problémát, mégis egészséges a gyerek.

2010. márc. 9. 21:53
 16/28 A kérdező kommentje:
Rendben.Köszönöm mégegyszer mindenki válaszát!De még mindig útálom magam!!!
2010. márc. 9. 21:54
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen,lehet amiatt olyan a foga,mert a vigantol kalcium is,és a d-vitamin segít a kalcium felszívódásában.Mindenképp mutasd meg orvosnak a fogait is.
2010. márc. 9. 21:58
 18/28 anonim ***** válasza:
78%
Szóval csak szeretném hangsúlyozni,hogy mennyire fontos,hogy be legyen adva,főleg télen.Nekem még a terhesség alatt is kellett szednem a Vigantol-t.Serdülőkorban,és óvódáskorban is ajánlják.
2010. márc. 9. 22:00
 19/28 anonim ***** válasza:
85%

Ha utálod magad,attól nem lesz jobb!Ne aggódj!Mostmár adod neki,nem lesz gond!!!!

Jó babázást!

2010. márc. 9. 22:01
 20/28 anonim ***** válasza:
Bocs az offért, de nekünk napi 1 cseppet írt fel a doki. Itt írta valaki, hogy napi 2 kell. Hogy van ez? Én napi 1-et adok.
2010. márc. 9. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!