Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ettől én gonosz, szívtelen,...

Ettől én gonosz, szívtelen, felelőtlen "anya" vagyok?

Figyelt kérdés
Korábban már volt 3 korai stádiumban elveszítette magzatom, a 4. (mostani) megmaradt. Imádom ezt a picit, mert ezért nagyon megharcoltam és úgy gondoltam, hogy ez jár nekem és hogy okkal lett rám bízva. De sajnos 12 hetesen rá kellett jönnöm, hogy nem vállalhatom. Egyrészt az anyagi hátteret nem tudom neki biztosítani egyedül, de az apa is meggondolta magát és ö sem akarja. Így nincs más választásom, átadni őt az angyaloknak. Tudom, hogy másik küzdenek, hogy legyen sajátjuk, én meg csak így... Korábban kellett volna gondolkoznom és most nem bőgnék folyton.
2010. nov. 22. 15:50
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
ne haragudj de milyen élményt meséljünk el? Hogy alig vágytunk a babára aztán meg hogyan vetessem el 12 hetesen? Neked van ilyen élményed? Te adtál tanácsot? ha igen akkor várom....
2010. nov. 22. 17:17
 42/53 anonim ***** válasza:
85%

Egy szivtelen nő vagy. Egy nem egy csomag, hogy rá unok és tovább teszem. Mások mint nem adnának, hogy kisbabájuk legyen, te meg...

Felháboritó

2010. nov. 22. 19:00
 43/53 anonim ***** válasza:
74%
TÉRJ MÁR ÉSZHEZ ÉS SZEDD MÁR ÖSSZE AZ AGYADAT! TARTSD MEG A GYERMEKEDET! HA AZ APJÁNAK NEM KELL, AKKOR VÁLLALD NÉLKÜLE, KEVÉS PÉNZBŐL IS ! NE MAGATOKAT NÉZZÉTEK MÁR! HA MEGFOGANT, AKKOR ÉLJEN!! MELLESLEG NEM Ő KÉRTE AZ ÉLETÉT! TÉNYLEG FELHÁBORÍTÓ VAGY, DE NINCS MÉG KÉSŐ, VEGYÉL EGY NAGY LEVEGŐT, VEGYÉL ERŐT MAGADON, ÉS AKARJ ANYA LENNI! ENNÉL NAGYOBB ÉS SZEBB DOLOG ÚGY SEM FOG TÖRTÉNNI VELED EBBEN AZ ÉLETBEN!
2010. nov. 22. 21:23
 44/53 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Amikor közölte az orvos, hogy 12. hetet betöltöttem, ezért nem veszik el.

A komment megírásának időpontja: tegnap 16:16

A kérdező kommentje:

Én akarom ezt a picit, mert ha elvennék félek attól, hogy valami bajom lesz esetleg ott maradok a műtőasztalon"

Elhiszem, hogy össze vagy zavarodva, de akkor most mi van???

Lekéstél az abortuszról, de ha mégis megcsinálnák, akkor meg csak magadat félted?

Hmm, inkább nem mondom ki, mire gondolok...

Valaki írta, hogy ilyenkor a hormonok rendesen szórakoznak az emberrel. Még azok között sem ritka, hogy elbizonytalanodik, akiknél családilag, anyagilag minden rendben. De felül kell rajta kerekedni!!!

Nem tudom, nálad mit jelent az anyagi gond, de ha eddig 4 terhességet akartál, akkor biztos nem a híd alá szülted volna egyiket sem.

Az apa meggondolta magát??? Én most azonnal röpíteném, amíg észhez nem tér. Megengedi, sőt azt várja tőled, hogy 3 sikertelen terhesség után a 4. élő magzatot megöld?

Olyan nincs, hogy nem vállalja, mert a bíróság a gyerektartást akkor is meg fogja ítélni, ha ő nem akarja.

Mozgass meg minden követ!!! Azt írtad, eddig harcoltál a kicsiért, hát harcolj ezután is, sőt jobban, mint eddig!

Majd írd meg mit döntöttél (feltéve, ha valóban minden úgy van/volt ahogy írtad és tényleg nem átverés az egész. Annak elég morbid lenne.)

2010. nov. 23. 07:44
 45/53 anonim ***** válasza:
52%

Kedves válaszoló!

Én teljesen megértelek téged.

Ne foglalkozz a téged megvető válaszolókkal.Ez a TE életed,más nem tudhatja mi lenne a jó.De most hogy már megmaradt a pici,mert lekésted az abortuszt,próbáld inkább a jó oldalát nézni a dolgoknak.Egy új kis élet növekszik benned,aki sorsfordító volt az életedben,hiszen felnyithatta a szemedet,hogy a párod nem az akire az életedet is rábízhatnád.Túl fiatal vagy még hogy elkeseredj....fogsz találni majd olyan tásrat aki a babáddal együtt is szeretni fog hidd el,ezt a kapcsolatot meg ne erőltesd.Menjen a fenébe.Ne a babára haragudj,ez a pici akart téged valamiért éppen most,éppen ilyen körülmények között...ha bezársz egy ajtót.kinyílik egy ablak,ezt ne felejtsd el!!Én drukkolok neked:)

2010. nov. 23. 12:24
 46/53 anonim ***** válasza:
14%

Ja és még valami!

"Kedves" válaszolók ,akik ilyen szépen hozzászóltatok a kérdéshez,gratulálok nektek,hogy a támadó-gyűlölködő írásaitokkal,még inkább a baba ellen hangoljátok a kismamit.

Ez nagyon nem jó pszihológia.....

2010. nov. 23. 12:26
 47/53 anonim ***** válasza:
30%
Ugyanmár, hisz már 100-szor bizonyitotta, hogy kamu. Ne féltsd a lelkét...
2010. nov. 23. 12:51
 48/53 melcsiboszi ***** válasza:
24%
Igen az vagy, leszámítva az "anya" jelzőt. Én 20 éves lesz, férjem 47, márciusra várjuk az első babát, és nagyon rossz anyagi helyzetben vagyunk, egyik napról a másikra élünk már lassan egy éve, mégis mégcsak eszembe sem jutott megölni, amikor kiderült. Olyan meg nincs, hogy "meggondolta magát". Egy baba nem egy tárgy, vagy egy háziállat, amit ha megunsz, kidobsz, agyoncsapsz, akármi. Barátaink kb. 10 éve küzdenek lombikprogrammal meg minden, most végre sikerült nekik, február elejére várják a babát. Remélem, ha őt elveteted, többet nem lesz babád, az ilyen ember meg az ilyen apa nem érdemli meg.
2010. nov. 23. 13:02
 49/53 anonim ***** válasza:
Akik azt kívánják a kérdezőnek hogy remélik soha többet nem lesz gyereke, AZOK NORMÁLISAK?? Neked is szól drága utolsó... büszke lehetsz magadra hogy ilyeneket kívánsz terhes létedre, ez a felháborító!!! Nem mondom hogy nektek ne legyen többet gyereket mert én is terhes vagyok, de azért gondoljatok már bele egy kicsit, basszus!!
2012. jan. 21. 18:17
 50/53 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek meg azt írom hogy egyszer nekem mondtak egy nagyon bölcs dolgot amin neked is jó lenne elgondolkozni: Egy nő, sohasem férfinak szül, egy nő csakis csaját magának szül gyereket! Pont ezért amiért az apa is meggondolta magát.
2012. jan. 21. 18:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!