Ettől én gonosz, szívtelen, felelőtlen "anya" vagyok?
Figyelt kérdés
Korábban már volt 3 korai stádiumban elveszítette magzatom, a 4. (mostani) megmaradt. Imádom ezt a picit, mert ezért nagyon megharcoltam és úgy gondoltam, hogy ez jár nekem és hogy okkal lett rám bízva. De sajnos 12 hetesen rá kellett jönnöm, hogy nem vállalhatom. Egyrészt az anyagi hátteret nem tudom neki biztosítani egyedül, de az apa is meggondolta magát és ö sem akarja. Így nincs más választásom, átadni őt az angyaloknak. Tudom, hogy másik küzdenek, hogy legyen sajátjuk, én meg csak így... Korábban kellett volna gondolkoznom és most nem bőgnék folyton.
Nem vagy az.. Látom a haveri körömben, hogy hogyan megy a sorsuk azoknak akiket a semmire vállaltak be. 0 kilátások az elkövetkezendő 10 évre. Mi értelme lenne a gyerek életének ha még etetni meg ruháztatni se tudnád.. Teljesen jól döntöttél!!
2010. nov. 22. 15:56
12/53 anonim válasza:
12 hetesen jöttél rá hogy inkább mégse? Tudtommal akkor már nem is lehet elvetetni...csak ha beteg a baba.
2010. nov. 22. 15:57
13/53 anonim válasza:
Add örökbe,mint hogy megöld!!!!
2010. nov. 22. 15:58
14/53 anonim válasza:
Hmm ezt nem értem, azért akartál gyereket, hogy elvetesd? Kissé beteges a gondolat. Ha innen nézem, jobb is, ha nem leszel anya. De attól még örökbe adhatnád például, nem kéne megölni...
2010. nov. 22. 15:59
15/53 anonim válasza:
Miért szenvedne?
Ha szeretik, akkor nem fog szenvedni. Ugyan már, ha most nem tartod meg, akkor azt örökre bánni fogod.
2010. nov. 22. 15:59
16/53 anonim válasza:
Kérlek csak arra válaszolj nekem, mi az amiért nem vállalhatod? Annyira nagyon-nagyon kilátástalan a helyzet?
2010. nov. 22. 16:02
17/53 anonim válasza:
Szia!
Lehet soha többé nem lehet babád, ha ezt megteszed!!!
Gondold át és ne bántsd a babád, a te felelőtlenséged miatt!
Sokan várnak örökbe fogadásra!
GONDOLD ÁT és HALGASS a SZÍVEDRE! Van már kezecskéje, lábacskája Te vagy a mamája!
2010. nov. 22. 16:03
18/53 anonim válasza:
"Ettől én gonosz, szívtelen, felelőtlen "anya" vagyok?
" nem mert nem is vagy anya....
és ha eldöntötted nem is leszel.
19/53 anonim válasza:
Csinálj nyílt örökbefogadást. És akkor angyalokra is bízhatod itt a földön.
20/53 anonim válasza:
Abortusz ellenes vagyok,de aki nem szerette volna a baát annál még vmennyire meg lehet érteni.Felelőtlen volt.
De te akartad ,akkor meg felelősségteljes gondolkozásod volt!
Most is legyen.
Nekem vagy most vagy soha nem lehet gyerekem!23 éves vagyok a párom elhagyott. De nincs az a pénz és pasi amiért a gyermekem életéről lemondjak. Anyumékhoz hazaköltöztem,most dolgozok még. Nem várom el anyuméktól ,hogy eltartsanak majd minket. De a házrészem miatt legalább albérletet nem kell fizetni a rezsi meg el lesz osztva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!