Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy lehet egy anya olyan...

Hogy lehet egy anya olyan felelőtlen, hogy nem hajlandó szoptatni? (lent)

Figyelt kérdés
Pedig teje van bőven,de állítása szerint neki annyira fáj a szoptatás,hogy képtelen szoptatni.A kisbabája 5 napos,de csupán egyszer tudott szopni,mikor a csecsemős nővér leült a kismama mellé,hogy már pedig próbálja csak meg.Most a kisbaba antibiotikum-kúrát kap,mert sugárban hány. Kérdem én,milyen anya az,aki nem képes a saját gyerekét maga elé helyezni? Indok a nemszoptatásra : elviselhetetlenül fáj neki,ha szopik a baba. Kérdem én,ha bedurran a melle a pangó,felgyűlt tejtől,az nem fáj???
2012. jan. 21. 14:38
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
59%

Hát ha ilyen kis kioktató vagy édesem, akkor csak annyi, hogy valahogy nevelgette a másik két gyereket is, a harmadik is majd felnő.

Ha anyuka nem akar szoptatni, akkor nem akar, semmi közöd hozzá, max kiakadhasz.

Ha meg akar szoptatni, akkor szoptatási tanácsadó!

2012. jan. 21. 15:34
 22/70 A kérdező kommentje:
ÉS KI MONDTA AZT HOGY AZÉRT KAP ANTIBIOTIKUMOT,MERT NEM SZOPTATJA AZ ANYJA??? AZÉRT KAP,MERT SUGÁRBAN HÁNY! ÉRTELMEZŐ OLVASÁS,TUDJÁTOK?!
2012. jan. 21. 15:35
 23/70 anonim ***** válasza:
81%

15:20as: miert ne lenne maganugy a szoptatas? Ertem ezalatt, h a szuk csaladon kivul kinek mi koze hozza??? Irtam mar, tolem a sarki ujsagos is megkerdezte, na es anyuka szoptat? En ilyeneken jobban kiborulok, mint azon, h vannak anyukak, akik nem szoptatnak. Az ok dolguk, van aki irtozik tole, biztos oka van ra.

Mellesleg amiket leirsz, nem minden ugy van a valosagban, meg ha ezt is hangoztatjak. Sogornom mindharom gyermeket sokaig szoptatta, megis allandoan betegek, de ertsd te is ugy, h konkretan allandoan. Van arra is pelda, h tapis baba sosem volt beteg. Nem lehet altalanositani. Teny, jo dolog az anyatej, de nem minden ezen mulik, meg az egeszseg sem. Ne erts felre, anyatej es szoptatas parti avgyok, de nem szeretem a tulzasokat.

Kerdezo: en sem hinnem, h azert lett beteg a baba, mert nem szopik. Ez hulyeseg. Es ha nem akar szoptatni az anyuka, fejre allhat a doki, itelkezhetnek a szobatarsak, ez az anyuka dontese. Ettol meg meg fog gyogyulni a kisbaba, vagy csak az anyatejtol ugysem gyogyulna meg. Valoszinuleg valami fertozest kapott, es neki most a gyogyszerek a legfontosabbak.

Valoszinuleg tenyleg nem vagy meg anyuka. Folosleges itelkezni masok felett. En tobbek kozott ezert is szeretk kulfoldon elni. Ilyeneken itt senki sem borul ki, meg a korhazban sem, sot, a vilag legtermeszetesebb dolgai koze tartozik az, h valaki nem szoptat. Amint irtam, mar a korhazban megkerdezik, akarsz e szoptatni, ha nem, adnak egy szurit. Ha igen, tamogatnak, segitenek. De hagyjak, dontsek el te mit akarsz. Es szerintem itt van a lenyeg. Nekem ez sokkal szimpatikusabb hozzaallas.

2012. jan. 21. 15:36
 24/70 anonim ***** válasza:
43%

"anyuka tudna szoptatni,csak nem akar,mert kényelmesebb ez így neki.A csecsemősnővér is megmondta,hogy simán tudna szoptatni,de senkire nem hallgat.A baba emiatt beteg lett."

Ezt te írtad. Hány éves vagy?

2012. jan. 21. 15:37
 25/70 A kérdező kommentje:
Nem írom le többször,hogy miért kap gyógyszert a baba.Látom itt csak kötözködni,kritizálni tudtok.Nem baj,a lényeg az,hogy tudom milyen az anya,és meg is mondom neki majd a magamét.sajnálatos,hogy olyan emberek,mint ő azért szülnek gyereket,hogy feleségül vegyék őket...
2012. jan. 21. 15:40
 26/70 anonim ***** válasza:
40%

A csecsemősnővér is megmondta,hogy simán tudna szoptatni,de senkire nem hallgat.A baba emiatt beteg lett.

Ezek a te szavaid kedves kerdezo. Akkor megiscsak jol ertelmeztek paran, h azt irtad, a nem szoptatas miatt lett beteg a baba. Ha meg nem igy gondoltad, fogalmazz pontosabban. Nincs amiert felhaborodnod, valoszinuleg itt mind tapasztalt anyukak irnak neked. Neked meg meg semmi kozod a gyerekneveleshez, de okoskodsz. ha kiirtad a kerdest, szamolhatsz mindenfele valasszal. Sokan azt varjak el, h mindenki helyeseljen, bologasson nekik. De hat nem avgyunk egyformak.

2012. jan. 21. 15:40
 27/70 anonim ***** válasza:
48%
A csecsemősnővér is megmondta,hogy simán tudna szoptatni,de senkire nem hallgat.A baba emiatt beteg lett.
2012. jan. 21. 15:42
 28/70 A kérdező kommentje:
ki mondta,hogy nekem van vagy nincs gyerekem? és nem kértem hogy értsetek egyet,ezt is leírtam,csak azt kértem,hogy intelligens módon írjatok,de sokaknak sajna ez nem megy!
 29/70 anonim ***** válasza:
26%
 30/70 anonim ***** válasza:
45%
Ha én lennék az anyuka és megmondanád a magadét, akkor soha a büdös életbe nem engedném, hogy a gyerekeim lássad.
2012. jan. 21. 15:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!