Gond, ha nem fogok szoptatni?
Nem a szoptatás előnyeire vagyok kíváncsi,hanem arra,hogy megmondhatják-e,hogy szoptassak.
Ebből nem lesz gond a kórházban(a Telkiben leszek,nem tudom,hogy ott megcsinálják-e a tápszert)?
Ha nem csinálják meg a tápszert,akkor mit adjak a picinek?(császározni fognak,nem hiszem,hogy akkor feltudnék kelni tápszert készíteni,a páromra pedig nem bízom az ilyet)
A normális válaszokat előre köszönöm!
Én nem vagyok szuperanyuka, nem is tudtam elképzelni, hogy milyen lehet, amikor szoptatok, a fejésről meg halvány fogalmam sem volt. DE amikor a kezembe adták a 1760 grammos babámat, aki annak ellenére lett ilyen kicsi, hogy minden eredményem és vizsgálatom oké volt, ráadásul időre is született, nem volt kérdés számomra, hogy szoptatni fogom.
De szerintem már nagyon elmentünk a kérdéstől, mindenkinek szíve-joga, hogy azt csináljon a saját gyerekével, amit akar. A Telkiben biztos, hogy megcsinálják a tápszert, hiszen fizetsz érte, szállodai szolgáltatást fogsz kapni. De szerintem ezt is beszéld meg a kórházban előre.
Kedves Bettty
Nagyon jol tette aki felhozta azt a történetet.Én megértettem milyen céllal .Nem rémisztgetés céljából szerintem.
Itt már annyian leírták elöttem,nem akarok ismételni senkit.
Az más mikor valakinek nincs teje -habár azon is lehetne filózni,hogy miért nincs-de mikor valaki meg sem próbálja,az már durva.Saját érdekeit nézi,mert luxus korház,progis császár,ne adj Isten valamiben hiányt szenvedje...de a gyerek,az nem számít.Vonjuk meg a kolosztrumot is tőle.szerintem azért nem ad neki bár egyszer,hogy nehogy megkedvelje a szoptatást,és akkor megint neki kell szenvedni.Előnyők és hátrányok?Csak az tudja aki szoptatott.
Azon is gondolkodtam,hogy a kérdező miért tett fel egy ilyen kérdést,mert sok értelme nincs is.
Nyugtáztuk ,hogy a Telkiben lesz progis császárja fél millióért vagy mennyiért.Ez volt elrejtve a kérdésben?Nőtt az önbizalma vele?Lehet.
Én azt gondolom mindenkinek szíve joga eldönteni,akar-e szoptatni vagy sem.Csak Magyarországon van ennyire propagálva a szoptatás,más országokban nem,sőt sok helyen már szülés közben,közvetlen után,megkérdezik,hogy szoptatni szeretnél vagy tápszerezni.
Én nagyon kevés ideig szoptattam,nem terveztem,de kínszenvedés volt,nem szerettem.Saját magam kezdtem el apasztani,és felnőtt a gyerekem tápszeresn is (a kolosztrumot ennek ellenére én is nagyon fontosnak tartom) most újra terhes vagyok,és egy hónapot fogok szoptatni kb.Volt,hogy szégyeltem magam miatta,mert volt aki elitélt,de már nem érdekel.A gyerekem boldog,egészséges,és nagyon anyás.Én nem tettem magam lelkileg tönkre emiatt,vállalom!
Megjegyezném még,hogy ahogy én sem ítélem el azt aki 2-3-4 évig szoptat,úgy engem sincsen senkinek sem joga elitélni (és én nem szültem magánkórházban,nem vagyunk gazdagok se,nincs műmellem,vékony sem vagyok,egyszerűen nem akartam és kész)
Utolsó,nem itéllek el,annak ellenére,hogy 3 és fél evig szoptattam.Te megpróbáltad,ahogy irtad,a kolosztrumot nem tagadtad meg.Az más történet.
Az hogy más országban mi van?Hát nem érdekel.
Utolsó,akármennyire is nem szerettél szoptatni,azt elképzelnéd,hogy ki se próbáld,hogy soha ne tudd meg milyen?
Betty 760 nagyon sajnállak hogy ilyen szörnyű volt számodra a szoptatás.Harmadik gyerekemet szoptatom nem vagyok dagadt ,olyan vagyok mint lány koromban.Soha nem fejtem mert minek is amikor a gyerek annyit szopizott amennyire szüksége volt.Ezért soha nem is idegeskedtem hogy eleget eszik e mert majd jelzi ha éhes.Köszönöm a szexuális életem teljesen rendben van!Nem érzem magam szuper anyukának te viszont vagy irigy vagy,vagy megkeseredett ami sajnálatra méltó!
Nem az a gond ha valaki nem tud szoptatni hanem ha meg sem próbálja!!!! Sok anyuka a fél karját is oda adná ha csak egy hétig is tudná a picit szoptatni! Ennek ellenére természetesen mindenki maga dönti el melyik utat választja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!