Ha már nem fogok szoptatni, hogy váltsam ki az éjjeli cicizést? Tápszerre? Nem túl macerás?
nektek hogy ment? vajon feltünik félálomban a babának hogy nem cici hanem cumisüveg? az estékkel is bajba leszek, cicin alszik el aztán cumi, ágyiko.. mit tegyek hogy ne legyen nyekergés?
most 7 honapos a fiam, de nagyon kevés a tejem és már csak reggel, este szopizik, nappal el se fogadja, mindent eszik már, éjjel is csak cuccog rajta mig vissza nem alszik.
Én úgy csináltam, hogy ha hallottam, hogy nyekereg, már mentem is a konyhába csinálni a tápiját. Szentkirályi mentes víz a cumisüvegbe, be a mikróba fél percre, bele a tápi összeráz, és kész. Ez nem macera, egy perc alatt megvan.
De azt is megcsinálhatod, hogy este elkészíted előre, és berakod a hűtőbe. Mikor felébred a baba, csak fel kell melegíteni - tudom, hogy sokan azt mondják, csak frissen szabad, stb. De a kórházban az újszülötteknek is előre elkészített, majd mikróban felmelegített tápszert adnak. Akkor egy 7 hónapos babának ebből igazán nem lehet semmi baja. (én lassan 17 hónapja így csinálom, soha semmi baja nem volt).
Első vagyok.
Bizony vannak olyan babák, akik még másfél évesen is ébrednek éjjel enni. Ha laktató kaját kapnak este lefekvés előtt, ha nem.
Ez nem szoktatás kérdése szerintem, hanem babafüggő.
Az enyém nem volt még 6 hetes, mikor először átaludta az éjszakát, de itt a szomszédunkban két gyerkőc is van még, akik majdnem két évesen kelnek éjjel enni. Este bármit adhat nekik az anyukájuk, akkor is ébrednek éjjel. Ők ilyenek, ez van.
Nem éhenhalás miatt kell a babának éjjel enni!A lányom még 2 évesen is átjött éjjel az ágyamba cicizni!És nem azért mert éhes volt hanem megszokásból!A fiam most 10hónapos, és még mindig cicizik éjjel 2*!Viszont ha elmenne a tejem nem adnék tápszert éjjel!Max megitatnám, és ennyi!De ha nem kap semmit, akkor néhány nap múla megszokja hogy nincs miért felkelni, és nem fogja igényelni!
Így volt a lányomnál is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!