Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapig tudtam csak pótlás...

3 hónapig tudtam csak pótlás nélkül szoptatni kislányom, de érzem, hogy napról napra egyre kevesebb. Titeket is nagyon megviselt lelkileg, amikor korán elapadt a tejetek és át kellett állni tápszerre?

Figyelt kérdés
Pedig fejem, szedek gyógyszert, iszom a teát.. mégis.. nagyon szomorú vagyok, és szinte szégyenlem magam e miatt..
2008. okt. 14. 16:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem most 10 hónapos a fiam. 3 hétig volt tejem, de csak napi kb 20-30 ml, szóval minimális. 2 hétig "járt a nyakamra" napi rendszerességgel a védőnő és a gyerekorvos, hogy ebből az igazi szoptatós mellből nem hiszik el, hogy nem jön tej, biztos nem akarom annyira. Ittam a teákat, ettem, homeos tabletta, fejtem, masszíroztam, semmi. Mikor 3 hét után feladtuk a párommal, a védőnő megváltozott és azt mondta, ne aggódjak ezen, más is felnőtt tápszeren. Én csak sírtam és sírtam, hogy nem vagyok elég jó anya. Ha nem kínoznak annyira és ezáltal nem stresszelek annyira, hogy mit csinálok rosszul, lehet, van tejem. Szóval más is kiborul, hidd el, ez normális érzés. Pedig tényleg nem kellene, a fiam gyönyörű, egészséges és még nem volt beteg! Ja és nekünk a Milupa Milumil vált be, ez volt az 5. tápi, de a többitől fájt a pocak. üdv és örülj a 3 hónapnak!!!
2008. okt. 14. 17:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ez mindenkivel így van. Az első babámat 1 hónapig tudtam szoptatni. Mikor először adtam neki tápszert, sírva etettem... Most 2 hónapos a pici, szerencsére még van tejem. És igaza van ez előző válaszolónak, tényleg örülj a 3 hónapnak is!
2008. okt. 15. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!