Megviselt mást is vgy csak én vagyok ilyen érzékeny? Hasonló cipőben járók öntstek belém egy kis lelket!
Sajnálom, hogy át kell ess ezen... Az én kisfiamnak egy picit másféle gondja volt és sajnos van is, de egy anya úgy érzi, hogy megszakad a szíve, ha a gyermeke szenved...Még ha csak átmeneti szenvedésről van is szó. A pici nem fog emlékezni rá, és túl lesztek ezen az időn. A lényeg az, hogy állj mellette anyaként bármilyen nehézségbe ütközne is...Ez persze nem csak egy pár évre szól, hanem egy életre...
Kívánok sok kitartást, jó egészséget és hogy sok örömet találj a piciben!
Szia!
Nekem is volt kengyelem, 4 hónapig.
Kicsit megrémültem, hogy milyen sokat voltam benne- anya mesélt róla /talán csak éjszakára nem kellett, de nem emlékszem rá.... :DDDD
éS most nagyon hálás vagyok, hogy nem vagyok csípőficamos!!!!
Fel a fejjel! Sírásra akkor lenne okod, ha nem használnád!
Ja, és lányoknál fordul elő jellemzően!
Szóval fel a fejjel!
Ja, és mégvalami: nem reklám vagy bármi ilyesmi,(mielőtt megköveznek, hogy terjeszteni akarom az igét..) de használjatok mei-tai-t! Az megfelelő terpesztartást biztosít. Az én kisfiam 1 éves, és mi most térünk át babakocsira. A mei-tai-ról megpróbált lebeszélni egy gyógytornász, mert az én kisfiamnak meg túl lazák a csípőízületei...Egy másik - ismerősünk-gyógytornász szerint pedig ezzel nagyon jót tettem neki, hogy így hurcolásztuk. De mostmár tényleg babakocsizni fogunk (ma kezdjük:)), mert 12 kg a csöppség. A tömegközlekedéshez meg marad a MT, mert egyszerűbb így + nem a "szmog-szinten" van a gyerkőc.. :)
Bocs az off - részért.. :)
Köszönöm az együttérzést!Nagyon jól estek ezek a bíztató szavak. Sajnos már 2 hónapja használtuk a terpeszpelust és mellette rengeteget(pelenkázásonként 60-80) tornáztunk és még hordozókendőben is volt.
Remélem nem lesz semmi gond.
Mindenkinek szép babázós napokat kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!