Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megviselt mást is vgy csak én...

Megviselt mást is vgy csak én vagyok ilyen érzékeny? Hasonló cipőben járók öntstek belém egy kis lelket!

Figyelt kérdés
5 hónapos kislányom tegnap került bele a kengyelbe csípőficam miatt. nagyon ki vagyok bukva lelkiek. pedig másnak ennél nagyobb gondja is van, szegénykém nagyon sírt tegnap én vele együtt sírtam, de tudom h az ő érdeke, és jobb lesz neki de nagyon nehéz látni, hogy szenved. Mást is megviselte ha a babája bele került? Min. 3 hónapig kell hordani, remélem azért megszokja majd mert egyébként nagyon hosszú lesz ez a 3 hónap.
2010. jún. 30. 09:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
szia.teljesen normális hogy igy megviselt.Nekem nincs ilyen problémám viszont a közvetlen környezetemben volt,és ők azt mondták pár nap alatt megszokta,és már nem is sírt,természetessé vált neki.Talán ez egy kis vigasz a számodra,meg talán az is ha most egy kicsit előrébb tekintesz és látod hogy nagy gyerekként milyen szépen fog szaladni a többi gyerekkel és nem csak ülni fog körülöttük.most egy pici sírás és szenvedés,de megéri.én is sírnék veled együtt az tuti.
2010. jún. 30. 09:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
elhiszem hogy megviselt!engem az oltások borítottak ki ennyire.de tudod ilyen a szükséges 'rossz'... Legyél a babóddal sokat,talán megszokja majd a kengyelt. A terpesz betétes pelus ennyire nem vált be?
2010. jún. 30. 09:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy át kell ess ezen... Az én kisfiamnak egy picit másféle gondja volt és sajnos van is, de egy anya úgy érzi, hogy megszakad a szíve, ha a gyermeke szenved...Még ha csak átmeneti szenvedésről van is szó. A pici nem fog emlékezni rá, és túl lesztek ezen az időn. A lényeg az, hogy állj mellette anyaként bármilyen nehézségbe ütközne is...Ez persze nem csak egy pár évre szól, hanem egy életre...

Kívánok sok kitartást, jó egészséget és hogy sok örömet találj a piciben!

2010. jún. 30. 09:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerencsére a baba nem fog rá emlékezni, addig is játssz vele sokat, tereld el a figyelmét, amennyire lehetséges. Mi kórházban voltunk, persze nem 3 hónapig, de mindig jó képet vágtam a kisfiamnak, legalább rajtam ne érezze, hogy vmi nem úgy van, ahogy jó lenne (pedig tényleg iszonyú rossz volt bent). Kitartás, és aztán megnyugodhatsz, hogy rendbejött a babád csípője!
2010. jún. 30. 09:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is volt kengyelem, 4 hónapig.

Kicsit megrémültem, hogy milyen sokat voltam benne- anya mesélt róla /talán csak éjszakára nem kellett, de nem emlékszem rá.... :DDDD

éS most nagyon hálás vagyok, hogy nem vagyok csípőficamos!!!!

Fel a fejjel! Sírásra akkor lenne okod, ha nem használnád!

Ja, és lányoknál fordul elő jellemzően!

Szóval fel a fejjel!

Ja, és mégvalami: nem reklám vagy bármi ilyesmi,(mielőtt megköveznek, hogy terjeszteni akarom az igét..) de használjatok mei-tai-t! Az megfelelő terpesztartást biztosít. Az én kisfiam 1 éves, és mi most térünk át babakocsira. A mei-tai-ról megpróbált lebeszélni egy gyógytornász, mert az én kisfiamnak meg túl lazák a csípőízületei...Egy másik - ismerősünk-gyógytornász szerint pedig ezzel nagyon jót tettem neki, hogy így hurcolásztuk. De mostmár tényleg babakocsizni fogunk (ma kezdjük:)), mert 12 kg a csöppség. A tömegközlekedéshez meg marad a MT, mert egyszerűbb így + nem a "szmog-szinten" van a gyerkőc.. :)

Bocs az off - részért.. :)

2010. jún. 30. 09:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld elterelni a figyelmét. Kitartást kívánok nektek.
2010. jún. 30. 10:32
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az együttérzést!Nagyon jól estek ezek a bíztató szavak. Sajnos már 2 hónapja használtuk a terpeszpelust és mellette rengeteget(pelenkázásonként 60-80) tornáztunk és még hordozókendőben is volt.

Remélem nem lesz semmi gond.

Mindenkinek szép babázós napokat kívánok!

2010. jún. 30. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!