Mást is ennyire megviselt lelkileg hogy nem tudott szoptatni tovább? Nagyon ki vagyok, egész nap sírok.
1 hetes a kislányom, és ma derült ki, hogy neki is laktózérzékenysége van, mint nekem és apjának. Kénytelenek voltunk ma laktózmentes tápszert venni neki, megszakadt a szívem ahogy ott tekergett az éhségtöl és fájdalomtól. Viszont borzalmas, hogy többet nem élhetem át a saját testemböl táplálás élvezetét. Ha lenne valami gyógyszer amit anyatej mellé lehet adagolni, hogy szoptathassam még, inkább azt választanám....
Ti is éreztetek hasonlóan?
22/L
Már miért ne szoptathatnád? Neked is laktóz mentes diétát kell csinálnod és akkor szoptathatsz tovább, nem?! A baba azt kapja az anyatejjel, amit Te megeszel, tehát ha Te nem eszel olyat,akkor semmi ártalmas, allergizáló nem kerül át a tejedbe! Én így tudtam eddig legalábbis....
Amúgy igen, engem is megviselt amikor először gondjaink akadtak a szoptatással és úgy nézett ki hogy nem tudom majd tovább szoptatni a fiam (ekkor 3 hós volt), igaz addig sem ment valami jól. Végül 5 hónapig bírtuk, addigra annyira megcsappant a tejem, hogy ő választotta el magát, már lusta volt megküzdeni a kevéske tejért. Nagyon megviselt,, de úgy voltam vele, én megtettem minden tőlem telhetőt
szegény!
tényleg elszomorító.
mint hozzá nem értő kérdezem, ha te nem eszel tejterméket, akkor is kiüti a tejed a babádat? (mert a testvéremnél ez bejött, de ő lehet, hogy egyszerűbb eset volt.)
Első lányomat több, mint egy évig szoptattam, a másodiknál 2 hónaposan kerültünk kórházba, és ott derült ki, azért nem pisil, mert nincs elég tejem...
Szőrnyű volt, sokáig kínlódtam, de nem tudtam visszahozni... tápos lett..:-(
De nem szabad sírni, az a babának sem jó. Gondolj arra, hogy neki így jobb most, és nem szabad , hogy érezze, nem jól vagy.
Nagylányomnál 1 évesen volt laktózérzékenység, a doki ajánlott egy tabeltátt (laktáz talán) amit ha eszik tejterméket adhatom neki, de én nem éltem vele. Nem tudom, hogy ilyen kicsinek adható-e... kérdezz megy egy gyermkekgasztroenterológust.
Furi, tényleg laktóz érzékenységgel nem lehet szoptatni?
Az én babám tejfehérje érzékeny, nagyon szigorú diétát tartottam és szopizott 13 hónapos koráig. Ő magától hagyta abba, de nagyon depis voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!