Yadin fogamzásgátló mellett szoptatni már nem lehet igaz? Nagyon rosszakat hallottam a szopi melletti fogamzásgátlókról
Figyelt kérdés
igy nem kezdtem el szedni.de már néhy hós a baám alig szinte semmi tejem,alig akar szopni de gondoltam h az estieket megtartanám,de ma megjött és most kéne elkezdenem szedni...szerintetek?
tanácsot kérek nem lepontozást.
2011. okt. 16. 12:45
1/3 anonim válasza:
A Yadine kombinált fog.gátló, azt nem lehet szoptatás alatt tudtommal...egyrészt átmegy a tejbe, másrészt amúgy is elmegy tőle a tej. Szerintem ha elkezded szedni, egy szopira se marad tej . Persze dönthetsz így is ha nem akarsz tovább szoptatni, vagy szopi melletti egyfázisú készítményt kezdesz szedni (cerazette, azália) amellett lehet szoptatni.
2/3 anonim válasza:
Yadine mellett nem szabad. Vannak más tabletták, amiket lehet szedni szoptatás mellett is. Ezeket orvos írja fel. Egyébként ezt orvos mondta, hogy kezd el, vagy csak megmaradt régről neked?
3/3 A kérdező kommentje:
ezt szedtem terhesség előtt
2011. okt. 16. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!