Elég kicsi mellem van. Fogok tudni szoptatni?
Igen, fogsz tudni. :-)
Jó babavárást!
fogsz :)
én 10 hónapos koráig szoptattam a fiam :)
nem volt könnyű mert hiába nőttek meg a melleim a tejtől de mégis kevesebb volt mint másoknak. 4 hónapos koráig úgy oldottuk meg, hogy 1,5-2 óránként szoptattam. egyik mellemben max 110 volt, másikban 60ml... este fele annyi :S
4 hónapos korától este kapott sinlacot, így elég volt a tejem aztán a hozzátáplálással még tudtuk húzni. 10 hónaposan elégedetlen lett, hogy csak ennyi van ezért elválasztotta magát :(
A méretnek semmi köze a szoptatásképességéhez :) Erre én is jó bizonyíték vagyok: 75/B-s mellekkel már 4 gyerkőcömet szoptattam és még tejtestvéreik is voltak..
A tejtermelést a hormonok indítják be és nagyon-nagyon ritka, hogy egy nő képtelen legyen szoptatni a babáját.
A 75B melltartó kicsi szokott lenni(márka függő). Most 3 hós a fiam, szoptatok, van tejem elég. A fiacskám elég nagy étkű. A tejem zsíros, így a kis vasgyúró már 7 kg.:)
A reggeli kelésnél nem lehet megmozdítani a mellem, annyira kemény a tejtől, és ki sem issza teljesen. Olyan 150 ml kijön simán:)
A sógornőmnek D-s mellei vannak és már hozzátáplál és tápoznak.
Ennyit a mell méretéről:)
Sok sikert a babóhoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!