Kiderült, hogy sajnos nem elég a tejem a két hetes babámnak, és szopizás után még szükség van tápszerre. Jogosan van bűntudatom? Annak örülök, hogy tudom szoptatni, annak kevésbé, hogy tápszerre is szükség van.
Nehogy bűntudatod legyen! Persze az ember jobban örülne, ha csak szoptatni tudna, de sajnos ez nem csak elhatározás kérdése, alkati kérdés is.
És amúgy orvos mondta, hogy kevés a tejed (mert kevés a tejcsatornád), vagy te gondolod így?
Ha nem orvosilag bizonyított, akkor meg rengeteg praktika van. Szerintem ami a legjobb az a 7-7-5-5-3-3 perces váltott mellből való fejés, amit megszaporítja a tejedet.
Nekem is ez a problémám,csak a lányom nem is akar szopni a mellemből,így lefejem a tejet és cumisüvegből issza.
Vegyél tápszert,ha nem elég a tejed,mert sokat esznek ilyen kor.Mi a Beba HA Start Aktívit adjuk a picinek és bevált
Ne legyen bűntudatod,azzal sajnos nem lesz jobb.Pró-
báld ki a köménymagos-rántásos levest,az jó tejszaporító
Ne legyen bűntudatod! Akkor lehetne, ha egyáltalán nem akarnál szoptatni és ezért nem lenne elég a tejed neki! Az én kisfiam meg nem tud szopizni, lusta. Kevés is a tejem. Így amennyit tudok, fejek neki, de pótolnom is kell és sajna több a táp. Én is úgy 10 nap után döntöttem úgy, hogy elég. Fejem, üvegből kapja és pótolok. Így hamar visszaszedte a szül. súlyát és azóta is szépen gyarapszik! Én így vagyok nyugodt. Feladtam a szoptatást a kisfiam érdekében.
Én is próbálkozom mindenfélével. Ezzel a homeós cuccal is, már 2x. Most meg teázom. Hátha. De mindenekfelett azt nézem, hogy a kisfiamnak mi a jobb!
Ja és ne idegeskedj, mert az is elveszi a tejed!
Ne legyen bűntudatod,én is így jártam,nekem sajnos nem sikerült visszahozni a tejem mennyiségét,remélem neked sikerül.Egyél rendesen,pihenj sokat,esetleg homeos bogyóval is próbálkozhatsz és tedd mellre sűrűbben.
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!