Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiderült, hogy sajnos nem...

Kiderült, hogy sajnos nem elég a tejem a két hetes babámnak, és szopizás után még szükség van tápszerre. Jogosan van bűntudatom? Annak örülök, hogy tudom szoptatni, annak kevésbé, hogy tápszerre is szükség van.

Figyelt kérdés
:(
2009. jún. 11. 12:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ne legyen bűntudatod. Próbáltál már Urticat szedni? Nekem is gond volt a tejcsivel múlt héten. Szedtem a homeósbogyót néhány napig illetve sokat volt cicin a babám és szopizás után még fejtem is. Így néhány nap alatt sikerült megnövelni a mennyiséget. Na meg persze kalóriadúsan kell enni egész nap és sokat pihenni. Kitartás, lehet neked is sikerül visszahozni a tejcsit. Jó babázást!
2009. jún. 11. 12:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy bűntudatod legyen! Persze az ember jobban örülne, ha csak szoptatni tudna, de sajnos ez nem csak elhatározás kérdése, alkati kérdés is.

És amúgy orvos mondta, hogy kevés a tejed (mert kevés a tejcsatornád), vagy te gondolod így?

Ha nem orvosilag bizonyított, akkor meg rengeteg praktika van. Szerintem ami a legjobb az a 7-7-5-5-3-3 perces váltott mellből való fejés, amit megszaporítja a tejedet.

2009. jún. 11. 12:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez a problémám,csak a lányom nem is akar szopni a mellemből,így lefejem a tejet és cumisüvegből issza.

Vegyél tápszert,ha nem elég a tejed,mert sokat esznek ilyen kor.Mi a Beba HA Start Aktívit adjuk a picinek és bevált

Ne legyen bűntudatod,azzal sajnos nem lesz jobb.Pró-

báld ki a köménymagos-rántásos levest,az jó tejszaporító

2009. jún. 11. 13:01
 4/11 A kérdező kommentje:
Védőnő mondta. Sajnos még két hét után is alatta van a súlyának a baba, mint amivel hazahoztuk. Nem gondoltuk, hogy kevés, mer pisil, kakil rendesen, nem is sírt, csak az tünt fel, hogy nagyon sokat cumizik a cicin, és hogy éjszaka nyugtalan. Hátha lesz több tejcsi...
2009. jún. 11. 13:02
 5/11 A kérdező kommentje:
Nekünk is az a tápszer van itthon, köszi!
2009. jún. 11. 13:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
az előbbiek mellett még a napi 2,5-3 liter folyadék is segít. Én mindet alkalmaztam,sikerrel,még ma is jól szopik:)Tényleg ne legyen bűntudatod,nem a szoptatától válik valaki jó anyává. " év múlva nem fog számítani, hog adtál-e pótlás vagy sem.Csak nyugi!
2009. jún. 11. 13:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
2 év , bocs
2009. jún. 11. 13:07
 8/11 anonim ***** válasza:
89%
Egyáltalán nem kell feladni a kizárólagos szoptatás gondolatát! Előttem sokan helyesen leírták, hogy sok folyadék, pihenés, rengeteg szoptatás és fejés a titka! Remélem sikerülni fog!
2009. jún. 11. 13:08
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyen bűntudatod! Akkor lehetne, ha egyáltalán nem akarnál szoptatni és ezért nem lenne elég a tejed neki! Az én kisfiam meg nem tud szopizni, lusta. Kevés is a tejem. Így amennyit tudok, fejek neki, de pótolnom is kell és sajna több a táp. Én is úgy 10 nap után döntöttem úgy, hogy elég. Fejem, üvegből kapja és pótolok. Így hamar visszaszedte a szül. súlyát és azóta is szépen gyarapszik! Én így vagyok nyugodt. Feladtam a szoptatást a kisfiam érdekében.

Én is próbálkozom mindenfélével. Ezzel a homeós cuccal is, már 2x. Most meg teázom. Hátha. De mindenekfelett azt nézem, hogy a kisfiamnak mi a jobb!

Ja és ne idegeskedj, mert az is elveszi a tejed!

2009. jún. 11. 13:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyen bűntudatod,én is így jártam,nekem sajnos nem sikerült visszahozni a tejem mennyiségét,remélem neked sikerül.Egyél rendesen,pihenj sokat,esetleg homeos bogyóval is próbálkozhatsz és tedd mellre sűrűbben.

Sok sikert kívánok!

2009. jún. 11. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!