Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Gond, ha nem fogok szoptatni?

Gond, ha nem fogok szoptatni?

Figyelt kérdés

Nem a szoptatás előnyeire vagyok kíváncsi,hanem arra,hogy megmondhatják-e,hogy szoptassak.

Ebből nem lesz gond a kórházban(a Telkiben leszek,nem tudom,hogy ott megcsinálják-e a tápszert)?

Ha nem csinálják meg a tápszert,akkor mit adjak a picinek?(császározni fognak,nem hiszem,hogy akkor feltudnék kelni tápszert készíteni,a páromra pedig nem bízom az ilyet)

A normális válaszokat előre köszönöm!

2011. dec. 14. 15:56
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
73%
Nem bunkónak szeretnék tűnni,nem tudom milyen a Telki kórház,de ott nem lehet feltenni ezeket a kérdéseket,hogy hogy állnak ott ehhez a dologhoz?
2011. dec. 14. 15:59
 2/65 anonim ***** válasza:
44%
De gond lesz. Nálunk még azt se vették emberszámba akinek legalább másnap nem indult be a teje, a tápszerért meg a szobatársamnak szinte könyörögni kellett. Szánalom. Bajcsy volt ez.
2011. dec. 14. 15:59
 3/65 anonim ***** válasza:
55%

ebben a kórházban?

[link]

ha igen, nem gond, fizetsz azért IS és rendben lesz a tápszerezés. Ne aggódj.

2011. dec. 14. 16:02
 4/65 anonim ***** válasza:
48%

szerintem is kérdezd meg a Telkiben:) nem valószínű, hogy sokan vannak itt, akik ott szültek.

Ahol én szültem, nem volt tápszer, hanem hozták az anyatejet anyatejgyűjtőből.

2011. dec. 14. 16:09
 5/65 anonim ***** válasza:
42%
Hát igen gond!GYengébb immunrendzer,meg társai.
2011. dec. 14. 16:17
 6/65 anonim ***** válasza:
62%
A gyermekednek teszel jót, ha szoptatod! A tápszert azoknak javaslom, akiknek nincs teje, képtelenek a szoptatásra! De ez a te dolgod, a kórház biztos ad ezen témában felvilágosítást!
2011. dec. 14. 16:30
 7/65 anonim ***** válasza:
41%

Én sem szoptattam anno, köszönjük szépen, jól van mindenki.

Mi fizettünk azért, hogy intézzék a tápszert a kórházban.

2011. dec. 14. 16:31
 8/65 anonim ***** válasza:
81%

És miért nem bízod az apukára a tápszerkészítést? Bár én szoptatok, de nem hiszem, hogy el lehet rontani...

Amúgy meg tényleg kérdezd meg a kórházban.

2011. dec. 14. 16:33
 9/65 anonim ***** válasza:
67%
Szia! Én ugyan nem fogok ítélkezni, de szerintem ha van rá lehetőség akkor legalább fejj le neki tejet, mert az anyatejnél semmi nem jobb egy csecsemőnek, de a te dolgod. Én sem voltam odáig a szoptatásért mivel sokáig fájt a mellem és sebzett lett, de ugyanígy végig csinálnám. 3 hónapos koráig szopott sajnos csak mivel nagyon kevés tejem volt, így tápszereztük ennek nem örültem. Tápszer nem ér fel annyival mint az anyatej! Ha szülök még egy babát akkor biztos hogy szoptatnám és fejném mindig, hogy termelődjön! Elhiszem azt is, hogy akit császároznak nem lehet könnyű nekik, de a kisbaba nem tehet semmiről. Én nem akartam senkit ezzel megbántani, de úgy gondoltam leírom amit gondoltam. G
2011. dec. 14. 16:35
 10/65 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem a Telkiben azt csinálsz, amit akarsz, hiszen fizetsz érte, a Te igényeidet fogják kielégíteni. Amúgy megkérdezhetem, hogy mi indokolja a császárt?
2011. dec. 14. 16:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!