Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Gond, ha nem fogok szoptatni?

Gond, ha nem fogok szoptatni?

Figyelt kérdés

Nem a szoptatás előnyeire vagyok kíváncsi,hanem arra,hogy megmondhatják-e,hogy szoptassak.

Ebből nem lesz gond a kórházban(a Telkiben leszek,nem tudom,hogy ott megcsinálják-e a tápszert)?

Ha nem csinálják meg a tápszert,akkor mit adjak a picinek?(császározni fognak,nem hiszem,hogy akkor feltudnék kelni tápszert készíteni,a páromra pedig nem bízom az ilyet)

A normális válaszokat előre köszönöm!

2011. dec. 14. 15:56
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:

A hirtelen csecsemőhalálnak nem ismerik az okát. Amikor mi voltunk csecsemők (80-as évek), nagyon-nagyon sok anyuka nem szoptatott. Itt vagyunk, nem volt több a bölcsőhalál. Az én fiam is él, egészséges, gyönyörű gyerek.

A kórházban nálunk adtak a babának tápszert, ha az anyukának még nem volt teje, kis pohárból kapták a picik. Amikor hazaindultunk (4. nap) még mindig nem volt tejem. Kaptunk tápszerreceptet. 7. napon kezdőtt meg nálam a tej termelődése. Addig már nem hiszem, hogy ki kellett volna bírni ennivaló nélkül a babámnak. Ha kéred, úgy gondolom, adnak tápszert a babádnak.

2011. dec. 15. 13:49
 42/65 anonim ***** válasza:
26%

Ennyire félreértett mindenki?Nem arról beszéltem,hogy köze lenne a tápszernek a bölcsőhalálhoz.

És nem is azokról van szó,akik nem tudnak szoptatni valamilyen okból,hanem akik nem akarnak.

Annak az anyukának lelkifurdalása volt amiért megvonta a babájától az anyatejet.

Na jó,leírom amit nem akartam.Most biztos bevállalná a szoptatást....de már nincs kit.Nem tud úgy emlékezni rá,hogy milyen volt öt legalább egyszer megszoptatni.

2011. dec. 15. 14:33
 43/65 anonim ***** válasza:
Linkeld légyszi azt a kérdést.
2011. dec. 15. 14:44
 44/65 anonim ***** válasza:
2011. dec. 15. 14:50
 45/65 anonim ***** válasza:

En szoptattam a lanyomat 6 honapos koraig. Teakat ittam, rendesen ettem stb. A lanyom nagyon siros volt.

Most 2 eves. Ha ehes, nala ez hisztiben es sirasban nyilvanul meg. Azota jottem ra, hogy mennyit ehezhetett az en gyerekem kisbabakent!!!!!!!! Hiaba hizott rendesen.

A masodiknal biztosan fogok tapit adni, ha ugy erzem, es nem fogok hallgatni a dokira.

2011. dec. 15. 15:04
 46/65 anonim ***** válasza:
100%

Utolso vagyok

Kulfoldon elek. Itt nem szoptatnak a nok altalaban. Sokan mar a korhazban kerik a tej-elapaszto gyogyit.

En csodabogarnak szamitottam, hogy 6 honapig szoptattam. Tenyleg nagyon ritka itt kint. Ha mar 40 napig szoptatnak, az mar soknak szamit.

Baratnoim tapis gyerekei nem betegesebbek, mint az enyem.

Mindenkinek a maganugye, en nem itelem el azokat, akik nem szoptatnak.

2011. dec. 15. 15:14
 47/65 anonim ***** válasza:
Atyaúristen :( elolvastam a linket... borzasztó :(((((
2011. dec. 15. 15:16
 48/65 anonim ***** válasza:
0%
Itt nem itélkezésről van szó,és nem azokról akiknek nem volt elég.Utolsó,örülj,hogy csodabogár lehettél.Miért kellen mindig olyan lenni mint a tömeg?
2011. dec. 15. 15:17
 49/65 anonim ***** válasza:

A csodabogar vagyok. Nem kell azt csinalni, mint a tomeg, igazad van. Csak arra akarok ravilagitani, hogy a "mindenaron szopi" csak Magyarorszagra jellemzo.

Senki nem hitte el nekem, amikor meseltem, hogy itt van anyatej-gyujtes, meg a nok akar este is fejnek, hogy legyen tejuk, a kikoldott szopis teamat megmutatva meg kerekedett a szemuk:)

En fontosnak tartom a szoptatast, de egyetlen ismerosomet sem hurrognam le, mert nem akar. O gyereke, mindenkinek a maganugye.

2011. dec. 15. 15:22
 50/65 anonim ***** válasza:
61%

Az nem normális aki ezt a bölcsőhalál sztorit itt felhozta!!!!Mit kell rémisztgetni az anyukákat!

Kedves kérdező!Senkinek nincs joga téged bírálni azért ,mert nem szoptatsz!Én mindkét gyerekemet megpróbáltam szoptatni, de csak rövid ideig sikerült.Tápszert kaptak pótlásnak.Semmi bajuk.Elegem van ebből a szopis propagandából!

Mivel jár a szoptatás?Ne csak az előnyöket nézzük!A szülés után még hónapokig dagadt vagy, mert szoptatás alatt nem lehet fogyózni.Ez kihat a szexuális életedre.Senki ne áltassa azzal magát, hogy a párom megérti stb. meg így is kíván.

Állandóan fejsz , ami szerintem egy férfi számára nem egy szép látvány.Idegeskedsz elég e a tej a gyereknek, vajon nem éhezik?Lelkiismeret furdalás nélkül nem ihatsz meg egy pohár kólát , kávét,alkoholt, nem szívhatsz el egy szál cigit.

A gyereked ugyan úgy kötődik hozzád ha cumisüvegből eteted!Az egy baromság, hogy a kötődés miatt is fontos a szoptatás!A gyerekednek és a férjednek az a fontos, hogy te boldog legyél!!!

Lehet lepontozni szuper anyukák!!!

2011. dec. 16. 09:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!