Gond, ha nem fogok szoptatni?
Nem a szoptatás előnyeire vagyok kíváncsi,hanem arra,hogy megmondhatják-e,hogy szoptassak.
Ebből nem lesz gond a kórházban(a Telkiben leszek,nem tudom,hogy ott megcsinálják-e a tápszert)?
Ha nem csinálják meg a tápszert,akkor mit adjak a picinek?(császározni fognak,nem hiszem,hogy akkor feltudnék kelni tápszert készíteni,a páromra pedig nem bízom az ilyet)
A normális válaszokat előre köszönöm!
Pedig jobb ha ehhez hozzászoksz, és nem ilyen magas lóról válaszolsz a kérdésekre mert élőben is neked fognak szegezni ilyen és még ilyenebb kérdéseket.
A kérdésre válaszolva ahol én szültem (császárral) ott a babát másnap reggel kaptam meg, és akkor meg tudtam szoptatni de addig cukros vizet kapott. Ez sok kórházban bevett gyakorlat de gondolom lesz vagy már volt szülőszoba látogatás, ott meg lehet kérdezni a szülésznőt vagy orvost, hogy mi a helyzet ezen a téren. Másnap reggel már össze tudod kaparni magad annyira hogy egy tápszert el tudsz készíteni csak vigyél be babavizet, cumisüveg melegítőt és a tápszert.
Ezt a fejletlen immunrendszer hülyeséget felejtsétek már el. Engem sem szoptatott az anyám, de nem azért mert nem akart, hanem mert nem TUDOTT. És soha az életben nem voltam beteg hál istennek...
Amúgy szerintem ha fizetsz megcsinálják. Nagyon készségesek. Engem gyerekkoromban egyszer műtöttek ott, és mindenki nagyon aranyosak voltak velem.
De fel tudsz kelni tápszerezni, még vágott hassal is, csak akarás kérdése az egész.
Én már második nap szoptattam (mert akkora lett tejem), 3 óránként, még éjszaka is, a bábámnak aki inkubátorba került. Vágott hassal rohangáltam, alig pihentem, alig aludtam éjjel, iszonyatos fájdalmaim voltak, de erőt vettem magamon, mert fontos volt.
Tápszert csinálni vágott hassal? Ne viccelj már!
Nem akar szoptatni. Van ilyen.
Én nem tudtam. Ilyen is van. Erőltettem, mert mindenki azt magyarázta, mekkor szar anya az, aki nem szoptat. Háromszor volt mellgyulladásom, és 40 kilóra fogytam, vérszegény lettem. Ha lesz második gyerekem, megpróbálom újra. De ha nem megy, nem fogok még egyszer belebetegedni.
A gyerekem tápszert kapott, semmi baja.
Kedves kérdező, nem akarod szoptatni, fizesd ki a kórházban, hogy ne kelljen.
Hol írtam én olyat,hogy a páromra egy szendvicset nem bíznék rá? :)
Azt írtam,hogy egy szendvicset sem tud elkészíteni,nem azt,hogy egy szendvicset nem bíznék rá.
Látod, kedves kérdező, ez a baj az itteni anyukákkal. Az értő olvasás hiánya... Miközben épp ők dobálóznak itt az iskolázottsággal, meg ostobáznak le másokat.
"Nem a szoptatás előnyeire vagyok kíváncsi"
Nem is értem, honnan veszik ezek az anyák a bátorságot hogy ilyen undorító módon beleszóljanak mások életébe. Sepregessen mindenki a saját háza táján!
Megkérdezem még egyszer: mikor fogsz szülni?
Amúgy előtejet sem szeretnél neki adni?
Pedig tudod mennyivel könnyebb hajnalban a cicit előkapni, mint vizet forralni, elkészíteni a tápszert:) Arról nem is szólva, hogy milyen édesek, amikor egyre lassabban szopiznak és végül elalszanak. Meg lehet értük halni.
Amúgy én a SOTE-n szültem, és simán adtak tápszert annak, aki azt mondta, hogy nem tud szoptatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!