Aki nem akarta szoptatni a babáját, mi volt az oka?
A hülye válasz írója vagyok.
Lányok,mi lett a humorérzéketekkel?
Tényleg azt hiszitek,hogy 14 éves kamaszfiú vagyok?Na ezen én nevettem egy jót.
Hát nem vagyok kamaszfiú,hanem egy 3 éve szoptató anyuka vagyok.
Hogy miért írtam ez,és miért ilyen stílusban?
Ebben az irónikus stílusban benne van mindaz a támadás ami engem ért az elmúlt időszakban a szoptatás miatt és amik elhangzanak itt szoptatás témában.
Igen ,a napokban mondták,hogy pedofil vagyok,mert szoptatom a háromévesemet és személyiségzavara lesz a gyerekemnek,vagy leszbikus lesz nagykorában.
Ami a szotatás miatt való házhoz kötöttséget illeti,3 év alatt több mint 3 orát nem voltam távol a gyerekemtől.Barátnőm,-aki 3 hónapig szoptatott azon az elven,hogy nem lesz a gyerek rabszolgája-meg akart győzni arról,hogy mennyire szép az élet szoptatás nélkül.
Ami a tápszer csomagolását illeti hát nincs igazam?Tökéletes a csomagolása.Itt olvastam a forumon,hogy löttyedt lesz a melled,ha szoptatsz,elveszíti rugalmasságát,és parizelhez hasonlít majd.
Elnézést kérek mindenkitől ,akit esetleg bántott a válaszom,de nem volt valami jó a hangulatom tegnap,és elegem van abból,hogy mindenki csak lehord,ha a 3 évesem büszkén elmondja,hogy ö még naponta egyszer szopizik.
Jaj ne haragudj, én azt hittem komoly. Én már nem lepődök meg semmin az ilyen válaszok után, hogy a gyermek szoptatása kellemetlenség.
Azért aki ilyeneket írt neked, hogy leszbikus lesz a gyereked, meg pedofil vagy, az tuti nem normális. :D
Mekkorát tévedsz!
Szerinted a cumisüveges táplálásnál nincs anya-baba összebújás, nincs bőrkonaktus, nem szereti az anya a gyerekét, nem törődik vele? Úr Isten ez mekkora badarság!!!!
Akkor mi cumisüveges anyukák nem is vagyunk anyák? Csak egy személy, aki a baba szájába dugja? Vagy még azok se vagyunk? És nem is szeretjük igazán? És nem adjuk meg neki az összebújás örömét? És akkor azt is ki mered jelenteni, hogy nem kiegyensúlyozottak a babák, hogy lelki sérültek, mert anya úgymond "eldobta magától"?
Az ilyen inkább ne írogasson semmit!!!!!!
Kedves 55%-os. Ezeket a dolgokat te írtad, te gondolod így, nem én. Én pontosan azt gondolom amit leírtam, és ott nincs olyan hogy a cumisüvegből etetők nem anyák.
Értő olvasás általános iskola 2. osztály. :)
Köszönöm a válaszokat, főleg aki a kérdésre válaszolt :)
Nem is csodálkozom, hogy nem lettek többen, senki nem merné ezek után leírni.
Ez a téma időnként visszatér,mindig ugyanez lesz belőle,mindenki mondja a magáét.Egy dolog viszont biztos.Csak az tudja igazán,hogy mit jelent a szoptatás ÉS a hosszú szoptatás aki csinálja.
Nagy kánikulában a partról nézve nem igazán lehet érezni a víz hűsítő hatását.Csak ha benne lubickolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!