Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Aki nem akarta szoptatni a...

Aki nem akarta szoptatni a babáját, mi volt az oka?

Figyelt kérdés
Előre szólok, nem ítélek el senkit, ez egy döntés. Ennyi.
2011. jún. 30. 12:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/98 anonim ***** válasza:
54%

Jóindulattal kérdezem,örülök,hogy vannak még ilyen gondolkodású nagymamik.

Ami pedig a szoptatást illeti.....több mint 3 éve csináljuk:)

2011. júl. 4. 20:30
 92/98 anonim ***** válasza:
52%

(fili)

Csak gratulálni tudok neked, nektek:)) Erős immunrendszerű, védett babád van, lesz.

Még elég fiatal vagyok és abban az időben hiába ez a szakmám nem preferálták annyira a szopit. Sajnos nekem rövidebb ideig sikerült. Most szeretettel teljes irígységgel csodálom a lányom, mikor a baba szopik és közben cirógatja az anyja arcát. Ezt Te biztosan ismered, hisz a Te babád mégnagyobb. És csak buzdítani szeretnék minden anyukát, hogy szoptasson.

2011. júl. 4. 20:46
 93/98 A kérdező kommentje:

Kedves fili!

Nem rólam van szó. Én szoptattam és fogok is szoptatni.

De azért azt nagyon nem szeretem, amikor lenéznek, elítélnek másokat, mert másképp gondolkodnak, vagy tesznek valamit. Ezért volt a kérdés, mert megérteni szerettem volna, hogy mi lehet az oka, ha valaki önszántából nem szoptat, nem akadályoztatás miatt. Nem szoptatás-kampányt szerettem volna.

2011. júl. 5. 11:48
 94/98 anonim ***** válasza:
100%
Mi a gond a kampánnyal?Kérdező,nem értem a hozzászólásod.
2011. júl. 5. 13:16
 95/98 A kérdező kommentje:
Csak annyi, hogy nem ez volt a kérdésem. De gond azért nincs :)
2011. júl. 5. 15:46
 96/98 xStefix ***** válasza:
100%

Kérdező, nem akarni szoptatni legalább annyira nem tipikus (és ezért sokszor negatívan minősített) dolog, mint évekig szoptatni - és épp ezért, ha ilyen kérdést teszel fel / olvasol, bőven fogsz még találkozni a többségi "kampánnyal" (jelesül, a te kérdésednél olyan véleményekkel, amik pont hogy a szoptatást támogatják).

Nincs gond, de ez a helyzet, szokd meg. :)

2011. júl. 5. 15:56
 97/98 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele, mi az átlagos és az attól eltérő. Elég szomorú, hogy ennyire provokatívnak tűnik, és továbbra sem tetszik, hogy milyen indulatokat kelt.

Mindenkinek minden jót! :)

2011. júl. 5. 17:40
 98/98 anonim ***** válasza:
Úgy látom van 87 válasz. Ebből egy kézen meg lehet számolni, hogy hány válaszol tényleg a kérdésre.
2011. júl. 5. 21:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!