Aki nem akarta szoptatni a babáját, mi volt az oka?
Jóindulattal kérdezem,örülök,hogy vannak még ilyen gondolkodású nagymamik.
Ami pedig a szoptatást illeti.....több mint 3 éve csináljuk:)
(fili)
Csak gratulálni tudok neked, nektek:)) Erős immunrendszerű, védett babád van, lesz.
Még elég fiatal vagyok és abban az időben hiába ez a szakmám nem preferálták annyira a szopit. Sajnos nekem rövidebb ideig sikerült. Most szeretettel teljes irígységgel csodálom a lányom, mikor a baba szopik és közben cirógatja az anyja arcát. Ezt Te biztosan ismered, hisz a Te babád mégnagyobb. És csak buzdítani szeretnék minden anyukát, hogy szoptasson.
Kedves fili!
Nem rólam van szó. Én szoptattam és fogok is szoptatni.
De azért azt nagyon nem szeretem, amikor lenéznek, elítélnek másokat, mert másképp gondolkodnak, vagy tesznek valamit. Ezért volt a kérdés, mert megérteni szerettem volna, hogy mi lehet az oka, ha valaki önszántából nem szoptat, nem akadályoztatás miatt. Nem szoptatás-kampányt szerettem volna.
Kérdező, nem akarni szoptatni legalább annyira nem tipikus (és ezért sokszor negatívan minősített) dolog, mint évekig szoptatni - és épp ezért, ha ilyen kérdést teszel fel / olvasol, bőven fogsz még találkozni a többségi "kampánnyal" (jelesül, a te kérdésednél olyan véleményekkel, amik pont hogy a szoptatást támogatják).
Nincs gond, de ez a helyzet, szokd meg. :)
Tisztában vagyok vele, mi az átlagos és az attól eltérő. Elég szomorú, hogy ennyire provokatívnak tűnik, és továbbra sem tetszik, hogy milyen indulatokat kelt.
Mindenkinek minden jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!